vaderdag kookboek cadeautip bbq bijbel foodblog Foodinista

Vaderdag kookboek cadeautips van foodblog Foodinista

Deel deze post

Is je vader een echte prins of misschien wel koning in de keuken of misschien een echte lekkerbek, maar kun je hem nog wel blij maken met een paar goede tips, zodat zijn keuken skills toch nog een tikkeltje beter worden? Dan heb ik een paar hele mooie en ook nog eens hele smaakvolle vaderdag kookboek cadeautips voor je gevonden, waar je met een beetje geluk zelf ook nog van mee mag gaan genieten. Anders kan je vader zich het komende jaar lekker gaan uit leven in de keuken en wordt je moeder er heel blij van.

Vaderdag kookboek cadeautips van foodblog Foodinista

Is je vader niet weg te slaan bij de bbq, dol op hamburgers of een echte chef in spé dan zijn dit de kookboeken, waarmee je hem op vaderdag heel erg blij kunt gaan maken. Natuurlijk zijn het ook allemaal kookboeken die pas in juni worden uitgebracht dus is de kans erg klein dat hij kookboek al heeft.

Vaderdag kookboek tip: Wereldburgers

Zet je vader graag zijn tanden in een goede hamburger dan is dit kookboek helemaal aan jouw vader of misschien wel je vriend of man besteed, want tenslotte ben jij soms diegene die je kindje nog een handje moet helpen met het uitzoeken van een cadeautje. Afgelopen jaar organiseerde Heinz de hamburger wedstrijd en hier kwamen heel veel inzendingen op binnen met de 57 beste hamburgers met de meeste ludieke namen hebben zij het Hamburger kookboek Wereldburgers samengesteld en natuurlijk ook met de winnende hamburger uitgekozen door Ron Blaauw.

Wereldburgers kookboek vaderdag cadeautip foodblog Foodinista

Kookboek: Wereldburgers
Auteur: Divers
Pagina’s: 160
Recepten: 57

App WinactieApp Winactie

Vaderdag kookboek tip: BBQ de outdoor cooking bijbel

Oké als je vader een echte BBQ held is of als hij beweert de echte grill master te zijn, dan hoort deze BBQ bijbel bij hem op de boekenplank te staan en regelmatig bij iedere keer dat hij achter de BBQ gaat gaat dit boek open. Het is een volledig naslagwerk van 25 jaar barbecueën van Peter de Clerq. Al zijn ervaringen zijn vastgelegd op 360 pagina’s en in meer dan 100 recepten en nog meer tips en hoe je het kan aanpakken. Geen standaard recepten, maar ook hoe je kroketjes bereidt op de barbecue of pompoentaartjes. Spannend en een barbecue uitdaging voor de echte grillmasters.

Kookboek vaderdag cadeautip bbq bijbel foodblog Foodinista

Kookboek: BBQ De outdoor Cooking Bijbel
Auteur: Peter de Clercq
Pagina’s: 360
Recepten: 125

Vaderdag kookboek tip: Chef’s in art

Is je vader meer dan een barbequeër en is het een waar culinair feest als bij jullie de barbecue aangaat. Misschien heeft al een hele buitenkeuken staan of is deze ingebouwd? Dan is dit kookboek zeker een mooi inspiratieboek voor de buitenchef. Met Chef’s in art zal hij zich niet vervelen deze zomer en kan in culinair gaan koken een leuk vaderdag cadeau om uitgebreid te gaan koken en vol inspiratie. Vijf chefs hebben in dit kookboek hun krachten gebundeld en allemaal vijftien buitenrecepten samengesteld voor een culinair buitenseizoen om het bbqen net iets luxer en culinairder te maken.

Chef's in Art buitenkeuken kookboek tip vaderdag cadeau

Kookboek: Chef’s in art
Auteur: Divers
Pagina’s: 176
Recepten: 75

Meer blogs en kookboeken tips ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

1Reactie
  • Leukste vaderdag cadeaus voor papa - Foodblog Foodinista
    Geplaatst op 07:02h, 10 juni

    […] iets leuks tussen! Een aantal dagen terug heb ik trouwens ook al wat leuke ideeën gepost, zoals kookboeken voor echte papa chefs en een servies voor papa, zodat hij zich iedere ochtend bijzonder kan voelen. […]

Geef een reactie