Uit eten met kerst restaurant tips The Park RotterdamVoorgerecht lunch bij The Park Rotterdam

Uit eten met kerst Restaurant tips

Deel deze post

Geen zin om met kerst uitgebreid in de keuken te staan of om één van de twee kerstdagen je ook nog even uitgebreid in de watten te laten leggen bij een restaurant. Eigenlijk kan het allemaal. Alleen het is soms wel even zoeken naar goede restaurants die open zijn met de kerstdagen en die een mooi menu reserveren. Hier ben ik naar op zoek gegaan! Een mooi lijstje is het geworden om samen met je lief of om met familie en vrienden te gaan eten. Als is een uitgebreid kerstdiner kokkerellen ontzettend leuk uit eten met kerst is zeker neet zo leuk.

Uit eten met Kerst Restaurant Tips

Uit eten met Kerst Restaurant Tips Regio Amsterdam

George

San George, George of De George is open met kerst. Helemaal niet verkeerd voor een kerstdiner. Bekend van de pizettes, mooie salades en de picture perfect opmaak. Informeer voor het kerstdiner.

Dineren bij San George maak een reservering.

Bridges Inspired by Ron Blaauw

Je echt laten verwennen tijdens de kerstdagen? Dit kan bij Bridges in het centrum van Amsterdam. Restaurant Bridges Inspired by Ron Blaauw is zelfs bekroond met een Michelin Ster. Alles draait hier om visgerechten en er is een raw bar waar alles draait om vis in de puurste vorm; kaviaar, oesters en veel meer. Een kerst om niet snel te vergeten.

Dineren bij Restaurant Bridges Inspires by Ron Blaauw maak een reservering.

Mystique

Geen standaard kerstdiner, maar wel goed dineren? Het kan zeker bij restaurant Mystique. Een wereldkaart en dit mooi gecombineerd met alles mooi op smaak in een warme omgeving dat brengt restaurant Mystique en ook tijdens de kerstdagen.

Dineren bij Restaurant Mystique maak een reservering.

Uit eten met kerst Restaurant Tips Regio Den Haag

De Koets

Restaurant de Koets midden in het centrum van Den Haag is een typisch restaurant waar je echt met heel de familie kunt dineren en waar ook voor heel de familie echt iets op het menu staat. Kwaliteit, maar toegankelijk. Het restaurant is in het hart Den Haag in een oud pand, waardoor restaurant De Koets ook nog heel sfeervol is. Een ander voordeel zowel met de auto als met het OV goed bereikbaar.

Brunchen, lunchen of dineren bij Restaurant De Koets maak een reservering.

Uit eten met kerst Restaurant Tips Regio Rotterdam

Restaurant Opporto

Al eerder heb je bij Foodinista kunnen lezen over Restaurant Opporto, een nog best wel nieuw Portugees visrestaurant in Rotterdam, maar in een compleet hip jasje gestoken. Ik ben fan! Leuk detail ook beiden kerstdagen is restaurant Opporto geopend voor zowel de lunch als het diner. Opporto is een Mediterraans slowfood concept en leent zich uitstekend om één van de kerstmaaltijden te gaan proeven.

Lunchen of dineren bij Restaurant Opporto maak een reservering.

Het Laatste Tafeltje

Antichic

Het enthousiaste team van Restaurant Antichic opent ook de deuren met de kerstdagen. Om 18.00 vindt de zitting plaats en laat je dan volledig verrassen door het team van Antichic en het kerstmenu en de sommelier welke ongetwijfeld weer mooie bijpassende wijnen weet te serveren.

Dineren bij Antichic maak een reservering.

The Park Inspired by Erik van Loo

Al eerder heb je mijn enthousiasme over The Park kunnen lezen in een blog bij Foodinista. Nog niet zelf geproefd? Goed nieuws, want The Park Inspired by Erik van Loo opent ook de deuren met de kerstdagen. Bij Restaurant The Park diner je op een iets hoger niveau, maar toch toegankelijk. Het menu is geïnspireerd door Erik van Loo van Restaurant Parkheuvel en hij is ook nauw betrokken met ontwikkeling van het restaurant, maar toch is er geen sterren attitude bij The Park. Wel hoogstaande service, de gerechten kunnen worden geproefde en mooie wijn en food paring. Een tip voor een luxe kerst ervaring.

Lunchen of dineren bij The Park maak een reservering.

Meer foodblogs en restauranttips ontvangen van Foodblog Foodinista? Volg Foodblog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie