Tweede verjaardag feestje peuter uitnodiging blogger Foodinista

Tweede verjaardag wat gaat het snel!

Deel deze post

Wat gaat het snel! De tweede verjaardag was in september al weer een feit. Nee niet mijn blog. Ik ben ook een supertrotse mama, maar dat wist je misschien al, wanneer je Foodinista regelmatig bezoekt en ik kan het dan ook niet laten om over dit trotse momentje toch even een blogje te typen. Met eigenlijk gewoon heel veel foto´s! Wat een verschil van baby, dreumes naar nu peuter. Florian gaat, veel, heel veel kletsen. Super gezellig! En hij is echt een heel vrolijk mannetje. Net zoals alle mama´s ben ik ook super trots op alle ontwikkelingen en gaat het allemaal zo snel dat ik het soms geen eens meer kan volgen. Een nieuwe verjaardag komt dan ook sneller dan verwacht. Wij vierden de verjaardag op 2 september gewoon met het gezin en op 4 september was het grote en drukke feest! Wat geweldig was en waar het meest voorkomende woord Wooooooooooow was! De cadeautjes vlogen in rap tempo voorbij, een giga taart, druk spelen met de andere kindjes en ´s avonds uitgeput naar bed. Even een samenvatting van dit feestweekend eigenlijk.

De super tweede verjaardag van een peuter

Verjaardagsuitnodiging peuter verjaardag

Geen verjaardag begint natuurlijk zonder het rondsturen van een uitnodiging aan opa´s, oma´s, ooms en tantes. Ik maakte de kaartjes online en bestelde de uitnodigingen bij Kaartwereld. Heel snel gedaan en de volgende dag had ik 25 kaartjes in huis. Een aantal extra om in het foto album te bewaren en opa’s en oma’s zijn net zo trots.

Verjaardagstaart op de verjaardag voor het gezin met Micky Mouse foodblog Foodinista

´s Ochtends hebben we hard gezonden, het huis was versierd en een kleine taart was besteld bij de bakker. Op de taart de favoriete Mickey Mouse.

Verjaardagstaart op de verjaardag voor het gezin met Micky Mouse foodblog Foodinista
Speelgoed algemeen

De muts ging op, zingen en wederom hoopten we op een soort van cakesmash alleen voor het tweede jaar ging het niet gebeuren. Op naar volgend jaar.

Kaarsje uitblazen van de taart

Natuurlijk was wel het kaarsje heel interessant net als Mickey!

Ingepakt cadeau voor Florian

Wat zal er ingepakt zijn? Een cadeau van opa en oma werd gebracht.

Een speelkeuken kinderspeelgoed foodblog Foodinista

Ja! Het kon eigenlijk niet heel lang meer wachten natuurlijk! Een speelkeuken van opa en oma. Zo zijn daar ook nog bijgekomen en wat een echte peuter heel leuk vindt: een echt speelhoek met tafel en stoelen en schommel in de tuin van papa en mama, konijnenhok en konijn van opa en oma, treinbaan en houten treintjes van opa en oma, tractor van tantes en oma’s, voorleesboeken en natuurlijk veel speelgoed met heel veel geluid. Wat een feest! Woooooow!

Feestlamp op tafel

Ja het was echt het feestje van Florian! Ik vind deze lampen zo tof!

Spelen bij de financieën Loon op Zand

Wij wonen in Kaatsheuvel. Misschien wel bekend, want daar is natuurlijk de Efteling. Alleen in de regio is nog veel meer, zoals de Drunense Duinen, maar ook veel campings en restaurants met grote speeltuinen. Wij gingen naar de Financieën met een grote speeltuin. Waar Florian zich kon uitleven op de klimrekken. Loslaten papa en mama ik ben een peuter.

Snacken bij de Financiën

De Financiën is een groot pannenkoekenhuis met speeltuin behalve in de tuin. Daar kun je snackplateaus bestellen. En ook dat bevalt goed. Borreltijd.

Grote taart op zondag voor de verjaardag

Op zondag was het grote tweede verjaardag verjaardagsfeest met veel familie en vrienden. Wij treffen het altijd; heel augustus en september prachtig weer, maar op zondag 4 september harde wind en regen dus… een huis vol. Gezellig en druk. Mickey op de taart en gaan! Wat een dag vol drukte. Op naar het derde jaar.

Meer persoonlijke favorieten en ervaringen ontvangen en mijn blog blijven volgen? Volg mij op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief dat kan in de zijbalk.

ga(‘create’, ‘UA-43776150-1’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

1Reactie
  • tisfeest
    Geplaatst op 15:43h, 09 januari

    Wat een schattig kind heb je! Het gaat inderdaad razend snel, voor je het weet zijn ze al volwassen hoor!

    Groet, Vincent

Geef een reactie