Taco met aardbeien en geitenkaas recept

Taco met aardbeien en geitenkaas

Deel deze post

Het aardbeienseizoen is in volle gang en aardbeien eten wij veel, heel veel! Iedere keer wil ik weer iets anders maken en eten met aardbeien en zo kwam ik deze keer uit de keuken met deze taco met aardbeien en geitenkaas. Een aparte combinatie, maar heel erg lekker en zomers, niet zo zwaar als de taco´s met kip, gehakt, groente en vette kaas, die natuurlijk ook heel erg lekker zijn. Een simpel recept en je hebt de zomerse taco met aardbeien en geitenkaas heel snel gemaakt.

Ingrediënten taco met aardbeien en geitenkaas voor 4 stuks

4 taco´s
150 gram aardbeien
1 tomaat
8 geitenkaasjes (kleine chevre doux)
1 eetlepel honing
8 blaadjes verse basilicumsnufje peper

Recept voor taco met aardbeien en geitenkaas

Verwarm de oven voor op de temperatuur die op de verpakking staat voor de taco´s. Pas dit niet aan. Snij de aardbeien in plakjes, de tomaat in blokjes en brokkel de geitenkaas in kleine stukjes. Meng de aardbeien en geitenkaas door elkaar en bedruppel hier de honing overheen. Doe er een snufje peper naar smaak bij. Vul de taco´s en leg deze in een ovenschaal.

Zet ze, zoals aangegeven op de verpakking in de oven. Meestal op 150 graden en gemiddeld 20 minuten. Dan worden de taco´s langzaam mooi krokant en de vulling langzaam warm.

Snij de basilicum fijn en strooi deze als de taco met aardbeien en geitenkaas klaar is over de  taco´s. Dit recept is ook heel leuk voor op de barbecue! Wikkel de taco´s in aluminium folie en leg ze op de bakplaat voor ongeveer 20 minuten als dessert!

Snel koken, kijk dan verder bij de twintig minuten recepten.

Als eerste de nieuwste foodblogs en recepten van Foodinista ontvangen? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie