Stoer dreumes bestek musthave foodblog Foodinista puppets bestek

Stoer dreumes bestek

Deel deze post

Tegenwoordig is het eten bij ons één groot feest. Correctie een nog groter feest! De kleine dreumes eet ook met ons mee en dan is het echt een feest. Wat hij natuurlijk het allerliefst doet is zelf eten. Hij wilt alles zelf doen. Kan hij ook alles? Dat is weer een andere vraag. Of ik het daar helemaal mee eens ben, nee, maar ja hij moet het natuurlijk wel leren. Dus ja, proberen dan maar. Hier hoort ook bij; super stoer dreumes bestek. Lange tijd heeft hij gegeten met de fijne Difrax lepeltjes die ik natuurlijk nog steeds gebruik voor hapjes en vooral om snel te eten en ook om hem zelf te laten eten, maar ook een echt bestek je hoort erbij. Bij kleine peuterhandjes hoort ook een stoer dreumes bestek wat perfect in de dreumes handjes past. Hier ben ik naar op zoek gegaan. Lees en kijk je mee? Natuurlijk ben ik ook nieuwsgierig naar jouw tips en ervaringen.

Stoer dreumes bestek mijn favorieten

Stoer dreumes bestek musthave foodblog Foodinista puppets bestek

Een leuk click effect heeft dit besteksetje met vrolijke mannetjes en smilies. Voor het mesje is een dreumes nog te jong, maar starten met de lepel en zo opbouwen is geen probleem.

Bestek voor kids favoriete stoere lepeltjes musthave foodblog Foodinista foodie kids

Met een normale lepel gaat vanaf 1 jaar nog heel lang duren en sowieso is het ook zeker niet slim om ze als baby zelf eten te geven met een normale lepel. Deze dreumes lepeltjes zijn dan ook perfect. Door het dikke rubberen handvat past het perfect in de schattige kleine peuterhandjes. Het ronde zachte lepeltje past perfect in het mondje en is zacht voor het glazuur op de tandjes. Laat de dreumes maar aanrommelen.

Stoer dreumes bestek eerste vork en lepel baby foodinista foodblog musthave tip

Het allereerste baby bestekje deze fase zijn wij al een beetje overheen, maar ik vind het wel echt ontzettend leuk, toch denk ik dat het nog ga proberen met net 1 jaar, want leuk vind ik het. Beiden handen zijn bezet. de lepel en vork voor een baby van zacht rubber voor het babymondje.

Raceauto lepel voor peuter foodinista foodblog favoriet shoptip

Ken je het nog? Tjoek, tjoek daar komt de trein aan, daar kom het vliegtuig aan en zoef de raceauto gaat naar binnen. Als ik het moet geloven was ik geen moeilijke eter en was het niet echt nodig. Ach, ja ik zal ook zo mijn probleempjes gehad hebben, als het maar om te peuterpuberen. Bij Florian begint het ook een beetje. Ook al wil ik er absoluut niet aan en vind ik het gewoon een heel tof lepeltje kan dit autorace lepeltje ook een fantastische afleiding zijn om de niet lekkere hapjes ook naar binnen te krijgen.

Peuter bestek setje Toddler tip foodblog Foodinista musthave

Het eerste complete bestekje, waarmee je kinderen echt laat mee eten. Niet zo hard als een volledig bestek, maar echt dreumes vriendelijk. Wel geeft het een compleet gevoel bij de lunch of het avondeten en kunnen ze kliederen met het eten. Leuk!

Welke stoer dreumes bestek is jouw favoriet? Waar heb jij ervaring mee?

Meer blogs ontvangen van Foodblog Foodinista? Volg foodblog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

2 Reactie's
  • Angelique
    Geplaatst op 08:41h, 27 september

    Wat een leuke tips! Mijn kleuter is hier alweer te oud voor maar als er ooit een tweede mag komen is dit een goede tip!!

  • Foodinista
    Geplaatst op 10:15h, 27 september

    Bij ons is het eetfeest net begonnen, maar ik vond de mogelijkheden zo vrolijk, tijd om te delen!

Geef een reactie