Ludieke sinterklaascadeautjes met een smile gereedschap van chocolade foodblog Foodinista

5x Sinterklaascadeautjes met een smile

Deel deze post

Sinterklaas staat al weer bijna klaar om ons land binnen te komen en hoe je Sinterklaas ook gaat vieren, dat kan op heel veel manieren een cadeautje komt er toch bij kijken! Misschien vier je Sinterklaas wel met dobbelen of met een surprise met een gedicht erbij? Dan kunnen ludieke Sinterklaascadeautjes met een smile, waar je vervolgens ook nog iets aan hebt, heel erg leuk zijn. Daar ben ik naar op zoek gegaan. Een aantal leuke tips heb ik in dit blog verzameld. mijn favoriete gadget webshop Radbag helpt je namelijk altijd op weg. Met de leukste cadeaus en ook met Sinterklaas kun je er met een beetje creativiteit weer de leukste cadeaus shoppen. Dan natuurlijk nog dat gedicht erbij, de surprise of het idee achter het dobbel cadeau. Ook daar help ik je een beetje bij op weg. Kijk mee en krijg een beetje inspiratie cadeau.

Ludieke sinterklaascadeautjes met een smile

Ludieke sinterklaascadeautjes met een smile koffiemok met wish you were beer foodblog Foodinista

Altijd de bierdrinker in de groep, altijd iemand die een bierpakketje vraagt of iemand die regelmatig een kater heeft? Misschien zijn er nog wel heel veel andere redenen te verzinnen. Maar deze koffiemok of biermok zal heel leuk zijn!

Ludieke sinterklaascadeautjes met een smile gereedschap van chocolade foodblog Foodinista

Bob de bouwer of de handige harrie van de vriendenclub of de familie verdient wel een klein relax momentje dan is dit gereedschapssetje uitermate geschikt. Niks klussen, maar genieten van chocolade. Misschien denk je er wel anders over en wil je een stille hint geven tijdens het dobbelen of met een gedicht. Is het tijd om te verbouwen? Maar komt de hint niet aan. Voor wie is toch die ludieke chocolade gereedschapsset.

Ludieke Sinterklaascadeautjes met een smile eiervorm kat foodblog Foodinista

Grappig toch? Een eitje bakken in de vorm van een kat? Super leuk en hoe populair zijn de katten op dit moment op social media. Misschien ken je wel iemand die je heel erg blij kunt maken met deze eiervorm van een kat.

Ludieke Sinterklaas cadeautjes Bonbons in hersenvorm foodblog Foodinista

Studenten in de familie die het zwaar hebben? Een leuk cadeautje voor het dobbelen? Dan zijn de bonbons in de vorm van hersenen van Belgische chocolade toch wel heel leuk en niet te vergeten lekker!

Ludieke Sinterklaas cadeautjes voor foodies koffie sjablonen foodblog Foodinista

Een echte barista zijn is nog niet zo makkelijk, maar deze sjablonen zijn wel heel leuk om er bij te helpen! Maak een hartje, snorretje of speciale kerst koffie. Alleen voor een kleine prijs is het een heel leuk Sinterklaas cadeautje. Koffie is toch een speciaal momentje!

Jouw favoriete cadeautjes nog niet gevonden? Op de blog staan nog veel meer cadeau tips en ook meer tips voor Sinterklaas.

Meer musthaves en shoptips ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

ga(‘create’, ‘UA-43776150-1’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

Geen reactie's

Geef een reactie