Sinterklaas cadeautjes onder 25 Euro Blond Pizzabord Sinterklaas cadeau tip onder vijfentwintig Euro Foodblog Foodinista

5x Sinterklaas cadeautjes onder 25 Euro

Deel deze post

Sinterklaas is weer in het land en wij hebben binnen heel de familie afgesproken als budget maximaal afgesproken vijfentwintig Euro. Of iedereen zich er ook aan gaat houden, dat is denk ik weer een heel ander verhaal. Deze hulp Piet is sowieso al weer iets te ver gegaan als het om geld uit geven gaat, maar ja. Cadeautjes geven is nou één maal leuk en wellicht herken je, jezelf er ook wel in. Niet alleen voor anderen, maar ook voor mij zelf ben ik op zoek gegaan naar leuke Sinterklaas cadeautjes onder 25 Euro. Zoals het bij Foodinista gaat zijn deze cadeautjes natuurlijk foodie geïnspireerd.

5x Sinterklaas cadeautjes onder 25 Euro

Vijf foodie Sinterklaas cadeautjes onder 25 Euro die ik zelf in ieder geval leuk. Geen heel groot budget, maar zeker met veel ruimte om iets leuks voor te vinden. Natuurlijk voor een foodie om een leuk servies mee uit te breiden, iets lekkers mee te maken of om mee te koken.  Welke is jouw favoriet en heb jij nog leuke ideeën.

Blond Amsterdam Sinterklaas Cadeau Cakeschaal Foodblog Foodinista

Helemaal in de Sinterklaas sfeer en een verzamel item voor ieder Blond Amsterdam Servies dit Sinterklaas Cakebord van Blond Amsterdam.

Olijf houten tapasplank Sinterklaas cadeau tips Foodblog Foodinista

Deze tapasplanken zijn hip en mooi! Gelukkig zijn de borrelplanken ook iets voordeliger aan het worden en kun je bij een Sinterklaasbudget van minder dan vijfentwintig Euro al een mooie plank cadeau geven.

Blond Pizzabord Sinterklaas cadeau tip onder vijfentwintig Euro Foodblog Foodinista

Nog een leuke collectors item van Blond Amsterdam, maar wel voor het hele jaar. Het Blond Amsterdam pizzabord.

Boska Leisteen kaasplateu Sinterklaascadeautjes onder 25 Euro tips Foodblogger Foodinista

Nog een mooi kaasplateau hip en net even anders deze keer van leisteen en er mag op gekrast worden. Op het kaasplateau mag zelfs geschreven worden. Niet de vraag welk kaasje het is of de vraag pittig, zacht of hard, want met een krijtje wordt het erbij geschreven.

Jamie Oliver Pasta Pakket Sinterklaas Cadeau Tip Foodblog Foodinista

Ik vind dit pasta pakket zo leuk. Één de stempel van Jamie Oliver staat erop, twee het is een pasta pakket en drie het staat heel lek op het aanrecht en vier het is ook nog praktich. Hebben! Of geven in dit geval.

Meer musthaves en cadeautips ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie