Schott Zwiesel wijnglazen geschenkset korting actie

Shoptip met korting Schott Zwiesel Wijnglazen geschenkset

Deel deze post

Na de feestdagen komen de grote kortingen op je favoriete producten en als je geluk hebt ook op jouw favoriete keukenproducten en accessoires voor in huis. In dit geval wijnglazen! Zelf drink ik graag een goed glas wijn en dan zijn mooie wijnglazen net zo belangrijk. Tijdens mijn speurtocht naar mooie wijnglazen kwam ik deze wijnglazen actie tegen van Schott Zwiesel, namelijk de 24-delige geschenkset van Schott Zwiesel.  De Schott Zwiesel wijnglazen zijn van Kristalglas en mooi vorm gegeven en voor elk type wijn heb je bij deze wijnglazen geschenkset een eigen wijnglas. 

Schott Zwiesel Wijnglazen geschenkset 24-delig met korting

Met een beetje speuren kwam ik deze leuke aanbieding tegen, namelijk de  Schott Zwiesel Wijnglazen geschenkset met 24 glazen en sterk afgeprijsd. De Schott Zwiesel wijnglazen zijn nu geen 199,00 Euro, maar 69,00 Euro een hele goede deal! Voor het merk Schott Zwiesel. Een mooi cadeau voor je zelf, maar je maakt er ook zeker iemand anders blij mee. De 24-delige wijnglazen geschenkset bestaat uit zes witte wijnglazen, zes bordeauxglazen, zes bourgogneglazen en zes rode wijnglazen.

Schott Zwiesel wijnglazen geschenkset korting actie

Als eerste de nieuwste foodblogs en shoptips van Foodinista ontvangen? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie