Blond Amsterdam Winter Theeset

Shoptip met korting Blond Amsterdam Winter Theeset

Deel deze post

Het nieuwe jaar is begonnen en wat ook leuk is aan het nieuwe jaar? Acties! Als je geluk hebt ook op jouw favoriete keukenproducten, kookaccessoires en lifestyleproducten voor in huis. In dit geval een hele leuke actie van Blond Amsterdam, waar ik zelf heel vrolijk van wordt en dus moet delen! De winter duurt nog wel even en moet eigenlijk nog beginnen. In samenwerking met RTL en Bol.com hebben de dames van Blond Amsterdam een heel vrolijk Blond Amsterdam Winterservies samengesteld wat exclusief te koop is bij Bol.com, maar er is ook een exclusief Blond Amsterdam theeservies.  Over het winterservies en Blond Amsterdam ontbijtservies ben ik al heel enthousiast, want die wordt voor een hele leuke prijs verkocht, maar nu ook de Blond Amsterdam winter theeset.

Blond Amsterdam Winter Theeset met korting

Met een beetje speuren kwam ik deze leuke aanbieding tegen, namelijk de Blond Amsterdam Winter Theeset met Blond Amsterdam theepot, twee Blond Amsterdam theemokken en Blond Amsterdam winterthee.  De Blond Amsterdam Winter Theeset is nu geen 53,99 Euro, maar 34,99 Euro een hele mooie prijs! Normaal bestel je hier voor alleen de theepot van Blond Amsterdam en niks leuker en mooier dan een complete theeset, wat ook veel leuker is om zelf te hebben, maar ook zeker om cadeau te geven. Een mooi cadeau voor je zelf, maar je maakt er ook zeker iemand anders blij mee. De 4-delige Blond Amsterdam Winter Theeset bestaat uit één theepot, twee theemokken en de Blond Amsterdam Winterthee een echte tea for two wintertheeset van Blond Amsterdam.

De Blond Amsterdam Theeset bestel je hier

Blond Amsterdam Winter Theeset

Als eerste de nieuwste foodblogs en shoptips van Foodinista ontvangen? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie