Lauren Ralph aubergine shopper tas uitverkoop tip Dress to Impress

Dress to Impress shoppen met de mooiste shoppers

Deel deze post

Tassen vind ik geweldig. Die kan ik blijven shoppen! Evengoed als in webshops rondneuzen. Een interessante tijdsbesteding als je het mij vraagt en ik denk dat er veel zijn die het wel herkennen. Niet alleen voor leuke dingen in de keuken, maar ook voor mode en deze keer tassen! Mijn hart deed een klein sprongetje, als heb ik zojuist nog twee tassen gekocht in Marokko, maar mijn oog viel op de prachtige tassen die nu al in de herfst sale zijn. Het is sowieso maar een leuk idee als je op zoek bent naar een spetterend Sinterklaascadeau of Kerstcadeau, want mij zou je er super blij mee maken. Veel shoppers van diverse grote modehuizen zijn allemaal in de uitverkoop en ik deel mijn favorieten met je.

5x Favoriete shoppers van Foodinista

Sowieso zijn shoppers voor mij al favoriete tassen voor dagelijks gebruik. Ideaal voor kleine boodschappen, maar ook als ik buiten de deur werk om op een stijlvolle manier mijn laptop mee te nemen. Dat is voor mij de reden om een shopper te dragen en dan mag deze echt wel stijlvol zijn. We kennen natuurlijk allemaal de rode loper flaters met shoppers neem dan deze favoriete tas nooit mee! Kortom voor sjiekere events, ga dan voor een kleinere fashionable tas. Op zoek naar zo’n praktische shopper? Dan deel ik mijn favorieten met je en deze shoppers zijn ook nog eens allemaal on sale!

Zwarte Armani shopper Dress to Impress tip met korting Foodinista

Stijlvol al je spullen meenemen, want wat gaat er veel in een damestas. Dat komt wel goed met deze shopper van Armani Jeans.

Zwarte Calvin Klein Shopper uitverkoop tip blogger Foodinista

Een musthave en voor een interessant bedrag shop je deze shopper van Calvin Klein die je het hele jaar door stijlvol kunt dragen.

Lauren Ralph aubergine shopper tas uitverkoop tip Dress to Impress

Geen zwart, maar wel prachtige kleur voor de winter. Deze aubergine rode tas van Ralph Lauren. Een echte eyecatcher. Ook verkrijgbaar in bruin en zwart, mocht daar toch je voorkeur naar uitgaan.

Zwarte shopper van Ralph Lauren shoptips Foodinista

Of liever een ander stijlvol model van Ralph Lauren. Ook deze shopper is on sale!

Suede shoppers shoptip van Foodinista

Iets minder budget, maar wel een mooie shopper voor bij je tassencollectie? Dan is deze suede shopper een aanrader!

Meer dress to impress favorieten ontvangen van Foodinista? Volg mij op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.


Geen reactie's

Geef een reactie

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: