Kaasplank van de Lekkerste Kaas

Kaasplank met de lekkerste kaas

Deel deze post

Heerlijk wij zijn er dol op mijn vriend en ik een kaasplank voor de vrijmibo. Goed glas wijn erbij en even relaxen. Zo erg dat er echt een afspraak is alleen borrelen en een kaasplankje in het weekend even tijd vrij maken voor een relaxed moment en het weekend kan beginnen.

De lekkerste kaas

Erg leuk dus dat ik bij De Lekkerste Kaas uit het heerlijke kaasassortiment mocht bestellen, wat een verwennerij. Vooral na een zwangerschap. Want dan mag je niet zomaar alle kazen en eerlijk is eerlijk, toen vond ik kaas eigenlijk ook niet zo heel erg smaakvol. Uhm alleen de geur al. Ik vroeg mij in het begin van mijn zwangerschap regelmatig af wat toch die geur in de koelkast was. Ik zal daar verder geen commentaar op geven.

De kaasplank bestelling

Na lang wikken en wegen heb ik mijn kaasplank besteld, het assortiment is tenslotte groot. De twijfels? Bestel ik een Nederlandse kaasplank, een Franse, Italiaanse of ga ik toch voor een gemengde kaasplank en dus gewoon waar ik zin in heb. Uiteindelijk kon ik het niet laten en werd het de kaasplank waar ik gewoon zin in had. Dat heb ik tenslotte wel verdiend.

De levering

De levering vond ik echt perfect. Wij kregen de kaasjes aangeleverd in een mooie doos die met koelelementen, waarin de kaasjes mooi op temperatuur werden gehouden ook waren ze mooi zuurstof dicht verpakt en zeker nog twee weken houdbaar. Dit is wel eens anders met een internet levering. Ik zou de kaasjes zeker nog een keer online bestellen. Wat mij heel erg mee viel was de grootte van de kaasjes en de prijs verhouding. Op internet click je een kaasje aan, gewicht en zie je de prijs. Thuis zie je pas at je hebt besteld. Het kan aan mij liggen, maar de verhoudingen zijn bij de grote supermarkten wel een schever. Qua prijs kwaliteit vonden het wij het veel kaas voor weinig geld. De kaasjes op de plank zijn in het geheel voor een waarde van 25 Euro.

De ultieme kaasplank

Wat is het geworden? Een Manchego Arteson (Spaanse kaas), Tomme de Chevre ( geaste geitenkaas), Cabrales Artesano (sterke blauwe kaas) en Brie de Melun (pittige brie).

Chevre
Brie
Manchego
Kaasplank

Wij houden echt van sterke smaken. Voor de blauwe kaas moet je aardig getraind zijn, bij mij is nog steeds het resultaat dat ik mijn tong niet meer echt voel na het eten van één klein stukje dus nog een beetje door trainen. De plank heb ik nog een beetje verder aangekleed met heerlijk brood, meegekregen van de boekpresentatie van Ròbert van Bekchoven, dadels, chocoladevijgenbrood en pittige chutney.

Wij zijn zeer tevreden over De lekkerste kaas en zouden er zeker nog een keer bestellen. Ik ben benieuwd hoe het jou bevalt, wanneer jij je kaas er bestelt. Mocht je bang zijn dat wij zo’n kaasplank in één keer op eten, nee hoor meer dan de helft ligt nog in de koelkast wij genieten nog even verder door van de heerlijke kaasjes.

Meer blogs en tips ontvangen van Foodinista? Like Foodblog Foodinista en volg Foodinista op Instagram, Twitter en Pinterest.

Geen reactie's

Geef een reactie