Roze limonadeglazen Rose musthaves in de keuken Foodblog Foodinista

Leukste roze musthaves in de keuken

Deel deze post

Met een beetje liefde in het hart kan de keuken ook wel een vrolijke kleur gebruiken! Sowieso ben ik wel een beetje een roze fan. Niet echt verrassend denk ik, aangezien de boventoon in de mijn blog toch echt roze is. Echt meisje, meisje dat betekent trouwens niet dat je als man niet welkom bent op de blog, want een beetje liefde gaat door de maag denk ik maar zo. Is roze dan alleen terug te vinden op je blog? Nee hoor, ook in mijn kledingkast alleen staat het mij niet altijd even goed. Jammer! Maar ook in de keuken ik heb een roze krijtmuur en roze afvalbak. Dat vrolijkt de keuken nog eens. De trappen in huis zijn ook oudroze geverfd. Een opvallende eye catcher en nog eens iets anders. Ja, het is echt niet gek en het matcht allemaal. Voordat je gaat denken dat ik in het huis van Pipi Langkous leef en mijn vriend in een vrouwenhuis, nee het is bescheiden. Het matcht met bruin behang. Oké je moet het gewoon zien. Maar ben je ook een beetje fan van roze of zoek je een leuk roze cadeautje dan zijn er een aantal roze musthaves in de keuken die jij ook wilt hebben.

5x Roze musthaves in de keuken

Rose emaille dienblad rose musthaves in de keuken shoptips foodblog Foodinista

Kijk je ook uit naar de lente en zomer? Weer veel buiten eten en drinken? Dan is een goed dienblad toch onmisbaar om alles mee naar buiten te nemen. Wat dacht je van dit mooie roze emaille dienblad en staat het ook niet gewoon heel mooi op tafel met kaarsen? Multi functioneel, maar een echte musthave.

Rose limonadeglazen Rose musthaves in de keuken Foodblog Foodinista

De dag begint toch al goed met zo’n vrolijk roze glas? Drink er je sapje of smoothie uit overdag je glas water, maar de kleur roze maakt toch ieder drankje al veel vrolijker?

Rose serveerschaal Rose musthaves in de keuken tips van foodblog Foodinista

Als fruitschaal of om de salade in te serveren, maar een super vrolijke schaal is het wel! De Poederroze schaal voor in de keuken.

Zachtrose wijnglazen rose musthaves in de keuken tips van foodblog Foodinista

Je wijn is nog veel heerlijker uit deze zachte poederroze wijnglazen, wat een plaatjes, alleen al om te hebben!

Rose leren witloft schort shoptips rose in de keuken tips van foodblog Foodinista

En als laatste, maar absoluut niet het minste! Hoe super gaaf is dit roze Witloft keukenschort! Wat een musthave.

Welke happy musthave is jouw favoriet van de roze musthaves in de keuken?

Meer happy musthaves en shop favorieten ontvangen van Foodblog Foodinista. Volg Blog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

1Reactie
  • Dagmar Smeets
    Geplaatst op 13:59h, 06 maart

    Wat mooi, om hebberig van te worden!

Geef een reactie