Rokjesdag komt er aan! - Dress to Impress - Al is het in de achtertuin

Rokjesdag komt er aan! – Dress to Impress – Al is het in de achtertuin

Deel deze post

Rokjesdag komt er bijna aan! Het dit weekend en de komende week 21 graden worden. Geweldig toch! Zo’n oppepper kunnen we wel gebruiken. Al is het maar dat het heerlijk is om even te kunnen wandelen in het zonnetje, onze benen bij te kunnen kleuren in de achtertuin of op het balkon tijdens een lunchbreak. Bij mij roept het er ook om om echt iets van je out-fit te maken. Ik krijg spontaan zin in lentemode en zomermode! Rokjes, jurkjes en vrolijke sieraden zoals armbanden en oorbellen die meer opvallen met vrolijkere kleuren. We moeten er tenslotte zelf een feestje van maken! Een blik in de spiegel en jezelf een mooie glimlach geven, maakt al veel goed. Lunch in het zonnetje, zet de barbecue aan of maak een (alcoholvrije) cocktail en geniet even extra van het moment zelf. De dag krijgt dan toch een extra geniet momentje. Om je out-fit om in te stralen nog vrolijker te maken heb ik drie mooie rokjes uitgekozen voor de echte lente mee te starten.

3x Favoriete rokjes voor de eerste zonnestralen

Voor de eerste zonnestralen zijn mijn ogen gevallen op de rokjes van My Jewellery. Een vrolijke een vrouwelijke collectie, maar ook heel divers dus van romantisch naar stoer. Daardoor zijn de rokjes ook heel divers. Welk rokje is jouw favoriet?

Tip1 : Rokje met roze bloemetjes

Rokje met roze bloemetjes van My Jewellery - Dress to Impress tips van Foodinista

Van dit rokje word ik sowieso vrolijk. Het rokje met roze bloemetjes. Heel zomers en vrouwelijk! Met army boots is het rokje weer stoer of met sneakers met roze weer sportief.

Tip 2: Rokje met luipaard print

Rokje met luipaard print rokjes tips van Foodinista - Dress to Impress

Luipaard is voor altijd! Meer woorden zijn er niet nodig. Daarom ook het luipaard rokje. Een musthave!

Tip 3: De midi rok met bloemen

Midi rok met bloemen Dress to Impress tips van Foodinista

Ben je nog niet helemaal klaar om je benen te showen, wat ik begrijp, maar gun je ze wel het zonlicht? Dan is de midi rok ideaal! En schattig en vrouwelijk toch met bloemetjes? Ook weer heel tof met army boots.

Meer Foodinista-modetips ontvangen? Houd de categorie Dress to Impress in de gaten, volg mij op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie