Proeven met Social Deal bij Restaurant De Boschkens Foodblog Foodinista

Proeven met Social Deal: Restaurant De Boschkens in Goirle

Deel deze post

We mochten weer uit eten en deze keer in de eigen regio. Ik mocht gaan Proeven met Social Deal en gaan eten bij Restaurant De Boschkens in Goirle. Leuk! Aangezien ik in Kaatsheuvel woon sinds een aantal jaar blijf ik het leuk vinden om de restaurants in de regio te ontdekken. Social Deal geeft deze mogelijkheid en de vouchers zorgen er voor dat je ook nog eens leuke eetgelegenheden kunt ontdekken voor een mooie prijs. Mooi meegenomen! Afgelopen vrijdag gingen wij naar Restaurant De Boschkens in Goirle, dit is heel dicht bij Tilburg. Restaurant De Boschkens is dan ook gelegen aan de mooi Tilburgse Weg en dichtbij het Willem II Stadion. Hoe Tilburgs wil je het eigenlijk hebben? Erg leuk, want eigenlijk kende ik het hier nog niet. Dat vind ik zo leuk aan proeven met Social Deal. Je komt weer eens ergens waar je nog niet bent geweest en wat je wellicht zelf ook niet had gevonden.

Proeven met Social Deal bij Restaurant De Boschkens Foodblog Foodinista

Dineren bij Restaurant De Boschkens

Voldoende over de locatie. Wij gingen naar Restaurant De Boschkens met eens Social Deal voor een 4-gangendiner inclusief een amuse. Een uitgebreide avond dineren wachtte op ons. Daar hadden we ook zin in! De oppas was geregeld en na een weekje snotneuzen van Florian en Philou was het tijd voor even ons tijd. Bij Restaurant De Boschkens stapten we binnen bij een gemoedelijk restaurant waar het eigenlijk al best wel druk was. We kozen een tafel uit in het restaurant en mochten een aantal keuzes maken uit een speciaal menu geselecteerd voor de Social Deal. Wel geeft het menu goed beeld van wat je kunt verwachten tijdens een diner bij Restaurant De Boschkens.

Proeven met Social Deal bij Restaurant De Boschkens Foodblog Foodinista

Het Social Deal 4-gangen menu bij Restaurant De Boschkens

Bij de Social Deal was naast het 4-gangen menu een amuse inbegrepen. Wij dronken een glas wijn en water met bubbels bij het menu, deze waren voor eigen rekening en niet inclusief de deal. Ondertussen werd er een mandje met stokbrood en kruidenboter geserveerd en wij maakten onze keuzes uit het menu.

Dinerkeuzes Social Deal bij De Boschkens

Voorgerecht: Groentetuintje (Eric) en Carpaccio Rund (Daphne)

Tussengerecht: Gevogeltebouillon (beiden)

Hoofdgerecht: Parelhoenfilet (Eric) en Scholfilet (Daphne) 

Dessert: Verrassing van het huis

De ervaring bij De Boschkens met Social Deal

De voorgerechten werden geserveerd het kruidentuintje en de carpaccio. Beiden waren een plaatje en het waren beiden lichte voorgerechten, waardoor je niet al direct een vol gevoel had. Perfect! Een goede start van het diner.

Carpaccio Proeven met Social Deal bij Restaurant De Boschkens Foodblog Foodinista
Groentetuintje Proeven met Social Deal bij Restaurant De Boschkens Foodblog Foodinista

Vervolgens kregen we de gevogeltebouillon geserveerd. Een mooie heldere bouillon met kleine groente erin. Niet te zout. Wederom geen vol gevoel waar soep soms wel voor kan zorgen, maar wel een fijne smaakmaker.

Gevogelte bouillon Proeven met Social Deal bij Restaurant De Boschkens Foodblog Foodinista

Het hoofdgerecht. Voor Eric de parelhoenfilet. Een mooi opgemaakt bord met malse parelhoen. Ik heb ook een stukje geproefd en had het zo op kunnen eten. Heerlijk! Zelf kreeg ik een creatieve surf een turf. Ik moest er een beetje aan wennen. Een combinatie van scholfilet met draadjesvlees. Beiden heerlijk, maar wel heftig. De combinatie met de gekarameliseerde rode ui, maakt het wel een geheel en zorgde dat de smaken bij elkaar kwamen. Twee mooie gerechten en de smaakpapillen werden getest. Natuurlijk ontbraken frietjes met mayonaise niet.

Surf en TurfProeven met Social Deal bij Restaurant De Boschkens Foodblog Foodinista

Het geheel hebben we nu wel even laten zakken. Om het diner vervolgens af te sluiten met een het dessert. Er was keuze uit twee desserts, maar aangezien we met zijn tweeën waren hebben we ons met beiden desserts laten verrassen. Een prachtig rood fruit dessert met yoghurtsmaken werd geserveerd en, mijn favoriet, een chocolade dessert met diverse bereidingen om je vingers bij af te likken.

Chocolade dessert Proeven met Social Deal bij Restaurant De Boschkens Foodblog Foodinista
Rode vruchten dessert Proeven met Social Deal bij Restaurant De Boschkens Foodblog Foodinista

Het laatste voorspelt het eigenlijk al, wij zouden zeker nog een keer gaan eten bij Restaurant De Boschkens. Heerlijk en voor ons is het restaurant ook in de lokale omgeving. Leuk is het om zo dankzij Social Deal met een lokaal restaurant kennis te maken.

Ook Proeven met Social Deal bij Restaurant De Boschkens

Wat houdt de deal van Social Deal bij Restaurant De Boschkens eigenlijk in? Dat is fijn om te weten voor als je ook wilt gaan proeven met Social Deal. Wat krijg je en wat zijn de voordelen.

  • Voor de deal betaal je per persoon 23,75
  • Normaal betaal je voor het menu 43,75 en zo bespaar je toch mooi 46%
  • De Deal kun je vinden onder het menu Tilburg en Eten & Drinken
  • De drankjes zijn niet inbegrepen
  • Je geniet van een 4-gangendiner inclusief amuse en stokbrood met kruidenboter
  • Alle details van deze deal kun je terug vinden op de direct pagina met deal van Restaurant De Boschkens

Meer leuke acties en restaurant tips ontvangen van Foodblog Foodinista? Volg Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief. gtag(‘config’, ‘UA-43776150-1’);

Geen reactie's

Geef een reactie