Piece of joy: Tijd voor taart! - Vegan genieten

Piece of joy: Tijd voor taart! – Vegan genieten

Deel deze post

Ken je Piece of Joy al? Dan mis je echt iets! En ik weet het sinds kort ook. Daar ben ik blij mee! Want de taart van Piece of Joy is echt heerlijk en onderscheidend. Ondertussen is Piece of Joy wel de grootste Online vegan & gluten,- geraffineerde suikervrije bakkerij van Nederland. Je kunt ze dus eigenlijk niet missen en het assortiment is ook nog eens heel er gevarieerd. Van Piece of Joy kreeg ontving ik een verrassingsbox L met daarin vijf smaken aan gevarieerde vegan taartjes. Ik mocht de White raspberry, rainbow cake, aardbei kokos vanille, espresso-salted-caramel en een chocolade taart. Maar de smaken kunnen iedere keer variëren.

Piece of joy: Tijd voor taart! - Vegan genieten

Ik ben niet vegan, waarom dan toch vegan eten?

Je weet dat ik niet bewust Vegan eet, maar ik laat mij er wel graag door verrassen en daarbij onderzoek ik graag wat mogelijk is. Ook de mogelijkheden die bewuster en beter zijn voor mijn lichaam bijvoorbeeld, maar ook voor onze leefomgeving. Door mijn endometriose weet ik dat veel ingrediënten minder gezond zijn en dat ik bewuster zou moeten eten. Zoals lactosevrij en glutenvrij. Dit heeft een gezond effect op mijn buikpijn en rugpijn. De taart van Piece of joy voldoet daaraan en zo kun je toch genieten. Maar zo zijn er nog veel meer redenen. Ook gewoon omdat het heel erg lekker kan zijn!

Piece of joy: Tijd voor taart! - Vegan genieten
Piece of joy: Tijd voor taart! - Vegan genieten

Taart proeven van Piece of Joy

Zoals bij alle taart heb je een favoriet. Ik wel in ieder geval. Mijn voorkeur gaat eigenlijk altijd uit naar chocoladesmaken, hazelnoot of taart met een koffie of kruidige smaak. Nou deze zijn rijkelijk vertegenwoordig in het assortiment van Piece of Joy. Zoals met de espresso-salted-caramel en chai taart die ik beiden heb geproefd. Ik kan je zeggen de espresso-salted-caramel is echt mijn voorlopige favoriet! Maar thuis viel de white raspberry ook erg goed in de smaak juist met witte chocolade! En Frambozen. Een beetje het beste van beiden. Wat ik vooral erg lekker vind: de crunchy bodem waarbij niet gebakken wordt met een deeg van bloem, maar bijvoorbeeld met noten of dadels. Dit laatste geeft zo’n lekkere smaak en textuur!

Piece of joy: Tijd voor taart! - Vegan genieten

Bestellen wij nog een keer vegan taart bij Piece of Joy

Bestellen wij nog een keer? Zeker weten! Want ik wil de pistacchio proeven, tenslotte mijn lievelingsijs en de salted chocolat caramel en thuis willen ze de limoen en passionfruit proeven en ik stiekem ook wel! Oh ja en weet je wat ook zo fijn is? Je kunt de punten taart gewoon in de vriezer bewaren dus zo heb je altijd iets lekkers!

Geen shop tips en cadeau tips missen van Foodinista? Volg Foodinista op InstagramTwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie