Foodblogger foodinista gezin fotoshoot zandvoort

Persoonlijk Alfabet G Foodblog Foodinista

Deel deze post

In deze categorie het, Persoonlijk Alfabet neem ik iedere maand een letter van het Alfabet en ondertussen ben ik alweer bij het Persoonlijk Alfabet G. Iets meer over mij niet als Foodblogger, maar gewoon ik Daphne achter Foodblog Foodinista. Ik  moet zeggen, de G geeft mij weinig inspiratie, zo op het eerste moment, dus laten we maar gewoon beginnen, maar natuurlijk één heel belangrijk woord begint met de letter G, gezin en ook genieten. Dat zijn eigenlijk twee woorden.

Persoonlijk Alfabet G

Persoonlijk Alfabet G: Genieten

Genieten is een erg breed begrip, maar toch is het wel een beetje het belangrijkste geworden in het leven. Het heeft eigenlijk wel even geduurd, maar uiteindelijk is het belangrijk dat je, wat je doet leuk vindt, dat je daar van geniet en dit doet om vervolgens nog meer te kunnen genieten. Zelf geniet ik van goed eten, reizen, schrijven, evenementen, marketing, het internet ontdekken, social media, mijn gezin, onderweg zijn en nieuwe dingen ontdekken. Dankzij mijn blog ben ik hier continue druk mee, maar heb ik ook de tijd om mijn gezin, vrienden en familie hierbij te betrekken. Hierdoor kan ik optimaal genieten, leer ik veel wat ik belangrijk vind en maak ik echt een ontwikkeling. Het zijn mooie kansen met iets wat ik leuk vind, daar ben ik dankbaar voor, maar ik geniet er ook optimaal van.

Persoonlijk Alfabet G: Gezin

Mijn gezin is heel erg belangrijk, ook echt iets om van te genieten, natuurlijk. Samen met Eric en Florian zijn wij mij nu al weer een jaartje een gezin met zijn drietjes en het is echt geweldig. Niet alleen Florian is een jaar terug geboren, maar ook echt een mama. Wel vind ik het heel belangrijk om regelmatig ook gewoon even, ik, Daphne te zijn, maar uiteindelijk genieten we heel veel met elkaar. In september zijn wij voor het eerst met elkaar naar Italië gegaan en het was geweldig.

Persoonlijk Alfabet G Genieten Zillertal Tirol Dagboek September foodblog Foodinista

Persoonlijk Alfabet G: Google

Google, wat moet je tegenwoordig zonder Google? Ik gebruik Google continue! Natuurlijk kun je mij vinden op Google, ongeveer 60% van jullie vindt mij op Google, maar ik vind ook heel veel op Google. Naar ieder adresje waar ik naartoe moet is Google Maps een goede vriend, restaurantjes opzoeken Google maar even, webshops zoeken even googlen en nieuwe blogs opzoeken even googlen echt continue.

Persoonlijke Alfabet G: Google+

Heb jij mij op Google gevonden en ben jij op Google+ actief, wat eigenlijk bijna iedereen is met een Gmail account, weet je dat je dan automatisch een berichtje kunt ontvangen als er een nieuwe blog online is? Of een bericht op je tijdlijn recht bovenaan op je google scherm? Dit door mij te volgen op Google+, want ook daar is Foodinista.nl actief. Dus alle musthaves, twintig minuten recepten, pasta’s en nog veel meer komen gewoon binnen op je google scherm met Google+.

Persoonlijk Alfabet G: Bill Granger

Ken je de Australische Chef Bill Granger? Zijn kookboeken en tv programma’s op 24Kitchen vind ik een echte inspiratie in de keuken. Vooral zijn Aziatische kookboek vind ik helemaal geweldig, maar een ander leuk kookboek en ook tv-programma gaat bijvoorbeeld over kinderfeestjes en andere partijtjes. Alles met een relaxte Australische houding ook zijn restaurants in Australië staan nog op mijn bucketlist.

Bill Granger Asia favoriet kookboek Foodblog Foodinista
Bill Granger Relax Kookboek Favoriet Foodblog Foodinista

Uit beiden boeken haal ik heel veel inspiratie en ze vormen een hele goede basis.

Like Foodblog Foodinista.

Volg Foodinista op Instagram, Twitter en Pinterest.

Geen reactie's

Geef een reactie