Persoonlijk Alfabet F Foodblog Foodinista

Persoonlijk Alfabet F Foodblog Foodinista

Deel deze post

Het is even geleden, maar in de zomer waren er echt heel veel heerlijke recepten om over te schrijven en daarbij heb ik er ook even voor gekozen om voor een soort zomerstop te kiezen. Dit betekende één blog voor twee dagen en eigenlijk is dit totaal niet opgevallen. Jullie waren even vaak op het blog te vinden. Mij gaf het de kans om veel aandacht aan het gezin te besteden met het zomerse weer, te genieten van ons nieuwe huis en onze nieuwe omgeving en nog meer leuke dingetjes. Nu ga ik het Alfabet weer maandelijks oppakken en we zijn gebleven bij de F van familie. Leuk daar heb ik ook meer tijd aangegeven. Oh, ja natuurlijk ook de F van Foodblog en hoe toevallig Foodinista. Veel om over te bloggen dus in dit Persoonlijke Alfabet.

Persoonlijk Alfabet F Foodblog Foodinista

Personlijk Alfabet F: Familie

De F is voor mij zeker van Familie. Familie is altijd heel belangrijk geweest. Ik ben enig kind en daardoor close met mijn ouders, een klein gezin en op elkaar aangewezen. Mijn vader werkte ook nog twee derde van het jaar in het buitenland, waardoor ik het merendeel van het jaar met mijn moeder samen was, dat maakte het heel erg samen. Wel ben ik op mijn 19e uit huis gegaan om op eigen benen te staan. Een goede keuze, nog steeds hecht, maar het is gezond om zelfstandig te zijn. Nu Florian is geboren weet ook ik weer hoe belangrijk familie is en is mijn natuurlijke drang ook weer groter worden en hechter. Het familie en gezinsleven ervaar ik hierdoor meer als een geschenk.

Gezinnetje

Persoonlijk Alfabet F: Festivals

Iets heel anders van de geborgenheid van familie naar festivals. Tja, festivals vind ik geweldig. Er is wel veel veranderd. Struinde ik 10 jaar terug alles af van april tot en met september die drang heb ik de laatste 3 jaar minder. Van Lowlands tot Dance Valley van Zand tot de Gentse Feesten ik was erbij. De Gentse Feesten en een goed speciaalbier Festival daar ben ik nog steeds graag bij. Dance Valley en Lowlands sla ik tegenwoordig over, maar voor Concert at Sea of North Sea Jazz daar ben ik wel voor te porren. Oh ja en natuurlijk een Foodtruck Festival I am in!

Persoonlijk Alfabet F: Florian

Florian, zou misschien wel boven aan moeten staan, maar mijn Alfabet gaat op Alfabet. Ons zonneschijntje in huis, echt waar, meestal ;-). Mijn kleine mannetje. Al weer 1 jaar jong.

Florian eerste verjaardag

Persoonlijk Alfabet F: Foodblog en Foodblogger

Ja, mijn foodblog en waarom foodblogger. Oké het is een persoonlijk Alfabet, maar ondertussen echt een heel groot deel van mijn leven. Bij bijna 100% van wat ik doe denk ik, kan ik er wat mee voor mijn blog. Alleen hoe is het begonnen? Ik heb Toerisme en bedrijfscommunicatie gestudeerd, maar altijd aan de horeca en marketingkant gewerkt. Daar moest ik meer mee! Toen ik aan het werk was, oops zat ik, natuurlijk in mijn pauze, het internet af te struinen. Ik stuitte op het blog van Simone, toen nog Jungle Frog, en dacht dat is gaaf! Ik wil dat ook!

Nee mijn blog is verre van het zelfde, wat natuurlijk ook de bedoeling is, maar inspiratie zeker. Zo is het een beetje begonnen. Van het één kwam het ander en op een drukke maand bezoeken jullie mij ondertussen met 15.000 te gelijk. Echt geweldig. Ik houd nu éénmaal van eten, reizen, restaurantjes uitzoeken en veel shoppen. Het aller, allerleukste jullie vinden dit bij mij terug met steeds meer. Zo is het allemaal gegroeid en ik blijf steeds meer schrijven en delen.

Persoonlijk Alfabet F: Foodie

Een foodie passie is dus over gezet naar een foodblog. Ik ben dol op lekker eten. Niet alleen naar het eten, maar ook kookboeken, leuke websites, kookproducten, restaurants, reisbestemmingen en veel meer. Ik ben eigenlijk marketeer en in toerisme afgestudeerd en in de horeca gewerkt en op mijn blog kan ik alles kwijt wat ik leuk vind en op mijn manier. Zo is het echt gegroeid. Mijn Foodie passie voor eten bestaat echt uit Frans eten, Italiaans eten en deze maand ben ik in Toscane!, Azië (Thailand!) en ik ben ook dol op Amerikaans eten grote steaks, hamburgers echt waar. Sorry geen mc, maar een perfect grill echt geweldig!

Persoonlijk Alfabet F: Foodinista

Eigenlijk heb ik al best veel verteld bij Foodblog, foodblogger en foodie. Vooral hoe Foodinista is ontstaan. Zo is Foodinista straks in november twee jaar online. In het begin sporadisch online. Ik had namelijk in het begin echt geen idee hoe ik een blog moest bouwen, onderhouden en dergelijke. Dit kostte mij ontzettend veel tijd. Nu begrijp ik het beter. Niet dat het mij geen tijd meer kosten, want bloggen kost veel tijd! Het is best pittig, maar zo leuk! Nu blog ik bijna dagelijks en is het een routine en een echte passie. Ook blog ik steeds meer persoonlijk, niet alleen recepten en leuke producten, maar durf ik meer. Ook bloggen kun je leren, blijkbaar. De spanning is een beetje weggevallen. Zo is Foodinista ontstaan. Waar staat Foodinista voor? Een Fashionista in Food. Ben ik dat? In mijn beleving zeker, wan ik ben er dol op en ik spot wat ik leuk vind en deel het met jou.

Persoonlijk Alfabet F Foodblog Foodinista

Persoonlijk Alfabet F: Fruit

Fruit! Ik heb er een haat en liefde verhouding mee. Hoe kan dat nou met fruit? Zomerfruit aardbeien en frambozen vind ik echt heerlijk! Alleen voor sinaasappels, mandarijnen, citroen en grapefruit ben ik allergisch ik krijg er zware migraine van. Heel jammer, want het is zo lekker…

Meer blogs van Foodinista ontvangen? Volg foodblog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Geen reactie's

Geef een reactie