Genieten in de Amsterdam met Food activiteiten tips Foodblog Foodinista

Persoonlijk Alfabet C Foodblog Foodinista

Deel deze post

Als je mij vraagt om over eten en reizen te vertellen dan praat, praat en praat ik eigenlijk maar door en dat is dus echt geen probleem. Ideaal dus een foodblog en deze dan ook met foodtravel te combineren. Om toch iets meer over mij te weten te komen en dat vind ik zelf ook altijd heel leuk op andere blogs ben ik dit Persoonlijk Alfabet begonnen. Het is al weer twee weken terug en ondertussen zijn we bij de C. Je kunt natuurlijk beginnen bij de A met lezenof nog terug naar B. Op persoonlijk vlak kom ik bij de C niet heel veel verder dan food en travel favorieten. Dat is dan deze keer zo. Het zegt natuurlijk ook heel veel over mij.

Persoonlijk Alfabet C Foodblog Foodinista

Persoonlijk Alfabet C: Café

Natuurlijk ga ik graag de deur uit. Nieuwe hotspots ontdekken en ja ook graag naar het café, zoals het ooit nog was. Eigenlijk gebruiken wij het begrip niet meer zo, we zeggen vaak gewoon de naam bij Goos, of naar de Jopenkerk. Maar in ieder geval plekjes waar ik heel graag kom voor een biertje. Ik drink, namelijk graag om het weekend in te luiden een Belgisch speciaal biertje en bij de Jopenkerk mogen echt de garnalenkroketjes niet ontbreken.

25 vragen tag foodblog foodinista

Persoonlijk Alfabet C: Californië

Voor ik naar Amerika ging had ik eigenlijk niet echt hoge verwachtingen, maar ik ben om en ga zo weer terug. Tijdens onze reis en eigenlijk roadtrip zijn wij ook door Californië gereden, waar wij onder andere naar Los Angeles, San Francisco en Napa Valley zijn gegaan. Er valt nog zo veel meer te ontdekken. Wel ben ik door de steden, food cultuur, natuur en het heerlijke weer helemaal om.

Champagne Mumm Napa Californië

Persoonlijk Alfabet C: Cheesecake

Cheesecake! Echt zo lekker. Bij de thee, koffie of als dessert. Vooral als dessert vind ik het een echte traktatie, want bij de thee of koffie eet ik eigenlijk niet zo veel taart. Niet, omdat ik het niet lekker vind, maar ik moet ergens een beetje mijn grenzen stellen. Alleen cheesecake is voor mij echt een favoriet. Zelf maak ik cheesecake in een glas, snel, simpel en heel lekker of deze cheesecaketaartjes voor bij de koffie.

snelle aardbeien cheesecake taartjes

Persoonlijke Alfabet C Cheesecake Taste of Amsterdam

Ga ik uit eten geef mij dan maar een echte bij het dessert, zoals deze caramel chocolade cheesecake.

Persoonlijk Alfabet C: China

China is een bucketlist land voor mij. Om heel China te zien mag ik wel een aantal keer op reis of voor een langere periode, maar het staat in ieder geval heel hoog op de reis wensenlijst. Niet alleen voor het eten, al valt er wel heel veel ontdekken. Voor mij gaat het ook om de natuur en cultuur. Het oude Beijing, Pandaberen, het moderne Shanghai en de krijtsteenrotsen. Veel te zien en te doen.

Persoonlijk Alfabet C: Chocolade

Chocolade, daar valt eigenlijk niet zo heel veel over te vertellen of juist wel natuurlijk. In heel veel aparte blogs nog. Ik hou van chocolade. Ik ben niet echt een snoeper, maar chocolade daar ben ik echt dol op. Wel liever puur dan zoete chocolade.

Meer weten over foodblog of foodblogger Foodinista? Kijk dan eens hier

Wil je mij volgen of als eerste de nieuwtjes ontvangen ook dat kan: Instagram, Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief in de sidebar.

 

1Reactie
  • Anna
    Geplaatst op 14:26h, 08 april

    Wat leuk om zo’n alfabet te maken! Yes, de Jopenkerk is zo tof!

Geef een reactie