Rode silliconen eierkoker voor perfecte eitjes

Perfecte eitjes voor pasen keukentools en musthaves

Deel deze post

Ja bijna pasen en tijd voor eieren bij het ontbijt, brunch, lunch en misschien ook wel bij het diner. Maar Welke eitjes, hoe ga je ze maken en hoe zorg je voor perfecte eitjes. Ga je voor een grotere groep koken? Wat zijn de leukste gadgets, keukentools of gewoon echte musthaves voor de perfecte eitjes voor de paasdagen. Ik ben gaan zoeken, omdat wij sowieso veel eieren eten gewoon voor het ontbijt of bij een maaltijd en altijd wel op zoek zijn naar leuke gadgets voor de bereiding en nu met de paasdagen zijn dit soort dingetjes helemaal leuk en makkelijk.

Perfecte eitjes koken met de beste keukentools

Voor de perfecte eieren voor de paasdagen heb ik de volgende handige keuken apparatuur gevonden en andere leuke dingetjes die het koken een stuk leuker en makkelijker maken.

eierkoker perfecte eieren paasdagen

Altijd perfecte eieren en geen geen omkijken naar echt heel makkelijk met de eierkoker.

Rode silliconen eierkoker voor perfecte eitjes

Heel fijn dit hulpmiddel voor het koken van eieren ook een eierkoker en met deze eierkoker kun je makkeliijk meerdere eieren koken in één pan, waardoor ze minder snel breken en botsen.

Perfecte eitjes ei pocheerder

Deze eipocheerder gebruik ik al heel vaak en vind ik echt heel makkelijk voor gepocheerde eitjes.

kookwekker voor eieren egg perfecter

Een hard gekookt eitjes lukt altijd wel, maar voor een zacht gekookt ei of voor het perfecte medium eitje vind ik deze eggtimer altijd perfect.

Foodinista heeft nog meer favoriete musthaves en voor een perfecte Paastafel ontbreken natuurlijk de leukste eierdopjes niet.

Als eerste de nieuwste foodblogs en shoptips van Foodinista ontvangen? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

1Reactie
  • Naomi
    Geplaatst op 14:37h, 23 maart

    Oeee wat een leuke dingen! Ik vind eitjes altijd zo lekker (en gezond!) xo // @ Naomi in Wonderland

Geef een reactie