Over Foodblog Foodinista

Welkom bij Foodinista! Leuk dat je een bezoek brengt dat je meer over de foodblog wilt weten en over de blogger achter de food en lifestyleblog. Ondertussen is Foodinista al weer drie jaar online. Wat als een hobby is begonnen om meer te leren van social media, websites en dat combineren met mijn liefde voor lekker eten, horeca en reizen is ondertussen een waar online platform geworden en onderneming. Trots kan ik wel zeggen!

Waarom Foodblog Foodinista

Na mijn studie Toerisme en hotellerie aan de NHTV ben ik direct in de hotellerie gaan werken en is mijn liefde voor de horeca en heerlijke eten alleen maar verder gegroeid. Daarbij ook mijn kennis over de achtergrond van de horeca. Deze heb ik verder ontwikkeld bij de Grolsch Bierbrouwerij en ook mijn kennis voor speciaalbier is verder ontwikkeld, want ook vrouwens drinken bier. Een bezoek aan een speciaalbier festival, ja graag! Zo kwam ik bij diverse horeca, groothandels en werd ik werkend heel veel wijzer. Na een aantal jaar in deze wereld ging ik bewust wel in de vrijetijdssector werken bij het Philharmonisch Orkest, maar niet binnen de horeca. Ik miste iets en Foodinista werd geboren. Want naast werk ben ik in vrije tijd ook nog graag in de horeca te vinden, thuis in de keuken of met mijn neus in een kooktijdschrift, kookboek of op de bank tv kijkend naar diverse kookprogramma’s. Vergeet vooral niet dat ik ook een flinke bucketlist heb aan reisbestemmingen en dat een reis zonder heerlijke restaurantjes en nieuwe ontdekkingen niet succesvol was. Dit moet gedeeld worden en daar is Foodinista, al weer drie jaar!

Wat kun je vinden op Foodblog Foodinista

  1. Recepten
  2. Restaurants
  3. Reizen en veel eten op reis
  4. De leukste tips in Brabant
  5. Food mustdo’s: festivals, belevenissen, fietstochten, brouwerijen
  6. Shoptips en cadeautjes de musthaves
  7. Als mama mogen de kidstips en ervaringen niet ontbreken
  8. En in al deze tips kun je mijn liefde voor het stadsleven, terrasjes, barbecueën, koken en shoppen terugvinden.

Concept

Op Foodblog Foodinista deel ik mijn Foodlifestyle. Eten is een feestje en goed eten een lifestyle. Eten moet leuk en lekker zijn, maar bij voorkeur makkelijk te bereiden. De recepten zijn dan ook makkelijk na te maken ook al zijn het recepten die iets langer moeten stoven en met meer ingrediënten. De recepten komen terug in de 20 minuten recepten of bij de slowcook recepten voor meer tijd. Natuurlijk zijn de bekende categorieën soep, dessert en pasta terug te vinden.

Koken doen we niet altijd zelf dus de favoriete restaurants kun je terug vinden bij Foodinista en met een toerisme en hotel achtergrond zijn de reisverhalen terug te vinden.

Om het koken leuker te maken de mooiste kookboeken en favorieten musthaves voor in de keuken en iedere maand een Dress to Impress met de favoriete terras outfit, beachclub outfit of favoriete uitverkoopjes om te shinen bij een avondje uit.

Met blog Foodinista zijn diverse samenwerkingen mogelijk.

Meedenken met Foodblog Foodinista of mag ik met jou meedenken? In contact komen? Voor meer informatie. Mail mij op daphne@foodinista.nl

Like Foodblog Foodinista of Facebook en volg Foodinista op InstagramTwitter en Pinterest.