Onbreekbaar buiten servies shop tips van Foodblog Foodinista

Happy Musthaves Onbreekbaar buiten servies

Deel deze post

In de zomer is het zalig om buiten te ontbijten, lunchen of natuurlijk dineren. Een gewone maaltijd, maar natuurlijk ook voor je heerlijke barbecuerecepten. Wil je dit niet met je chique servies dan is dit ook helemaal niet nodig. Het kan alleen al zijn omdat je een lange afstand moet lopen, maar ook omdat het bijvoorbeeld veel breekbaarder is met kleine kinderen. Kon je ooit lang geleden kiezen uit papieren bordjes wat niet altijd fijn is en het wegwerp plastic wat we willen voorkomen, dan is dit nu allemaal niet meer nodig. Wellicht eten onze kleine kindjes al heel lang uit mooie melamine bordjes en bekertjes, maar tegenwoordig zijn er ook prachtige servieslijnen gecreëerd van melamine waar je een hele tafel mee kunt dekken en met plezier buiten mee dineert. Praktisch, maar daarnaast ook nog mooi en vrolijk wat perfect is voor een buiten eet ervaring. Bij een melamine servies spreek je over een onbreekbaar buiten servies waar je met plezier van eet en waarbij het niet nodig is om je te schamen voor je servies. Bij alle serviezen zijn ook de onbreekbare serviezen van melamine er in diverse prijscategorieën en in dit blog geef ik je een aantal leuke tips voor een heerlijk, maar ook sfeervol buitendiner.

Leuk onbreekbaar buiten servies

Vrolijke onbreekbare melamine bordjes met citroen

Melamine bordjes zijn er diverse maten en prijscategorieën zo is dit vrolijke servies met citroen print van de Xenos en voor een klein prijsje. Online krijg je zelfs een extra korting! Het servies shop je hier en past dit servies niet bij een vrolijke zomerse maaltijd en bijvoorbeeld ontbijt en visrecepten?

Onbreekbaar servies van Mepal

Dat Mepal een onbreekbaar servies heeft ontwikkeld is wellicht geen verrasing. Mepal is tenslotte bekend van de lunchboxes en andere creatieve oplossingen voor buiten de deur eten. Wel hebben ze hard hun best gedaan om een mooi en creatief servies te ontwikkelingen wat je onder andere hier kunt vinden.

Onbreekbaar servies in pastel tinten

Pastel tintjes passen perfect bij de zomer. Vrolijke en zachte kleuren voor een buiten servies. Daarom is dit melamine servies van Royal Doulton ook zo mooi voor de zomer. Niet helemaal je smaak dan heeft Royal Doulton nog een melamine servies ontwikkelt wat wellicht wel in de smaak zal vallen.

Blauw onbreekbaar servies

De zelfde kwaliteit als de pastel borden, maar in een prachtig blauw design, dat zijn deze blauwe onbreekbare borden van melamine. Perfect voor een maaltijd die buiten plaats gaat vinden. Onbreekbaar, lichtgewicht en een mooi design.

Blauw melamine servies

Is het eerste blauwe servies niet helemaal je smaak, maar is blauw wel je favoriete kleur? Dan is er veel om uit te kiezen. Met een totaal andere print werd dit blauwe melamine servies ontworpen. Ik vind het zelf prachtig en heel zomers.

Budget onbreekbare dinerborden

Er is een prijsverschil tussen de onbreekbare servies van melamine. Bij melamine kun je soms als het op tafel staat niet zien of er een porseleinen servies op tafel staat of een melamine. Dat is prachtig! Alleen is melamine zeer praktisch. Deze onbreekbare borden zijn zeer budget en vrolijk. Daarbij beter voor het milieu dan wegwerp materiaal.

Meer musthaves en shoptips ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie