Bites we Love unboxed plog foodblog Foodinista

Nieuwe smaken Bites we Love + Winactie

Deel deze post

Al eerder heb ik mijn enthousiasme gedeeld over Bites we Love op mijn blog. Geen verrassing dus dat ik nog steeds fan ben van Bites we Love. In het vorige blog heb ik uitgebreid een Bites we Love box unboxed en verteld over het idee achter Bites we Love. En nu is er iets heel erg leuks, wat ik zo met je ga delen. Maar dit voor mij de reden: Ontbijt, lunch en diner lukt allemaal wel, maar een tussendoortje, wat eigenlijk net zo belangrijk is, sla ik best snel over en Bites we Love helpt hier bij en ook nog op een lekkere en gezonde manier. Nu zijn er ook nog nieuwe smaken Bites we Love en mag ik deze nieuwe smaken van Bites we Love weggeven in een winactie. LEUK!

Bites we Love nieuwe smaken winactie foodblog Foodinista

Nieuwe smaken Bites we Love

Kon je al kiezen uit veel smaken bij Bites we Love, er zijn nu vier nieuwe smaken. De vier nieuwe smaken hebben ook weer leuke creatieve namen meegekregen; An apple a day, Sunflower Pecan Berry, Apple of my Eye en Berry coco cashew.

Winactie Nieuwe smaken Bites we Love

Bites we Love Winactie

Wil jij net als ik deze nieuwe smaken van Bites we Love ook proeven? December is natuurlijk cadeautjes maand dus ik mag twee verpakkingen met de nieuwste smaken weg geven. Wat moet jij er voor doen?

 1. Natuurlijk ben je Facebookvriend van Foodinista of volg je Foodinista op Instagram
 2. Laat mij onderstaand in een reactie weten, waarom jij dit pakket graag wilt winnen.
 3. Vergeet niet sharing is caring!

De winactie loopt tot 23 december. De bites we love winactie is helaas afgelopen. De winnaars hebben een bericht ontvangen.

Wil je de nieuwe smaken van Bites we Love gewoon proeven of cadeau geven dat kan natuurlijk ook!

Meer blogs en winacties ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

ga(‘create’, ‘UA-43776150-1’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

13 Reactie's
 • Sjoerd
  Geplaatst op 12:35h, 16 december

  Ik zou dit graag voor mijn vriendin winnen omdat zij een lage bloedsuikerspiegel heeft en veel tussendoortjes moet eten. Heel vaak vergeet ze standaard iets in haar tas te hebben en aangezien ze gluren,lactose, – en suikervrij moet eten is ff snel snacken er niet bij. Deze tussendoortjes zouden perfect voor haar zijn. Lijkt me tof als ze ze straks ‘zo maar’ in haar handtas tegenkomt ;-)

  Ik volg je op facebook; sjoerdmadou

 • Sasja Woutersen
  Geplaatst op 13:57h, 16 december

  Aah leuke actie! Het ziet er erg lekker uit, ben heel er benieuwd dus ik doe graag mee! :)

 • Kim van Heynsbergen
  Geplaatst op 14:16h, 16 december

  Leuk! I’m in! Altijd al een keer willen testen

 • Engelina
  Geplaatst op 23:33h, 16 december

  leuk ! ik ben bekend met bites we love , maar de nieuwe smaken ken ik nog niet

 • Angela
  Geplaatst op 23:59h, 16 december

  Ah ben heel nieuwschierig! Lijkt me een fijne snack tijdens mijn missie om m’n zwangerschapskilo’s kwijt te raken. Ik doe ook eens mee :)

 • Linda Smeets
  Geplaatst op 15:00h, 17 december

  Ik ken Bites we love nog helemaal niet en zou ze graag eens proberen.
  Kortom, ik doe graag mee.
  Groetjes, Linda

 • Jolanda
  Geplaatst op 16:53h, 18 december

  Wat leuk! Ik ken het merk nog niet en ben erg benieuwd naar de combinaties van smaken. Ik ben je op Facebook gaan volgen!

 • Angel
  Geplaatst op 20:27h, 18 december

  Lijkt me heerlijk, zou ze ook wel willen proberen. Daarom doe ik graag mee ^_^

 • Anita H.
  Geplaatst op 02:33h, 19 december

  Ja, die wil ik zeker wel proeven. Erg handig om mee te nemen voor onderweg.

 • Simone
  Geplaatst op 20:30h, 20 december

  Wat een leuke namen zijn het. Daar is goed over nagedacht. En dat maakt het weer een stukje leuker! Ik wil Bites We Love al een hele tijd proberen, maar iets houdt me tegen. Wellicht dat ik overstag ga als ik ze een keer heb kunnen testen. Ben wel erg benieuwd, want het is fijn om niet zomaar naar andere tussendoortjes te grijpen.

 • Tasja
  Geplaatst op 20:44h, 20 december

  Handig voor mee naar werk te nemen! Tussendoor krijg ik wel eens honger en als je dan niets meer bij hebt, grijp je toch snel naar dat ongezonde uit de bedrijfskantine! Deze tussendoortjes lijken me dus de oplossing!

 • Kim
  Geplaatst op 01:38h, 21 december

  Die zien er lekker uit! Door tijdgebrek neem ik niet de tijd voor een lekker tussendoortje. Maar als ik deze zo zie, simpel en lekker, dan ga ik al watertanden. Leuke manier om uit te zoeken welke het lekkerst is en voor herhaling vatbaar.

 • Daisy (lekker happen )
  Geplaatst op 10:10h, 23 december

  2016 komt eraan. De nieuwe gezonde voornemens liggen klaar. Want er moet dringend iets gebeuren. Ik geloof dat dit mooie en gezonde tussendoortjes zijn. Ik doe dus graag mee met jouw winactie.
  Alvast fijne feestdagen trouwens!

Geef een reactie