Nieuwe keukenmachine unboxed Foodblog Foodinista

Blij! Ik heb een nieuwe keukenmachine!

Deel deze post

Ik ben ontzettend blij, want ik heb een nieuwe keukenmachine! Tja, hoe blij kun je zijn? Nou ja misschien heb je het voorbij zien komen, maar de afgelopen zomer heb ik met mijn vorige keukenmachine een klein probleempje ervaren. Waar ik een klein avondje zoet mee was. Na een intensief gebruik, veel liefde, heerlijke smoothies en soepjes begon mijn blender van de keukenmachine een eigen leven te gaan leiden. Na vier jaar kan zoiets ook gebeuren. De bodem van de blender knalde letterlijk onder de kan uit. Dit kan op veel momenten, maar bij mij gebeurde het toen ik net 2 liter salmorejo had gedraaid en ik kan je vertellen; dat is een hele grote rode zooi in je keuken. Ik moest eigenlijk wel even een traantje wegpinken, want ik wist even niet waar ik moest beginnen. Toen alles was opgeruimd heb ik ook de blender weer mooi in elkaar gedraaid, het soepje nog een keer gemaakt, wel op een andere avond. Deze avond was het frietje tijd, ja ook bij mij. Maar het vertrouwen in mijn keukenmachine was wel weg. Tijd voor een nieuwe keukenmachine, waar ik superblij mee ben! Mijn vorige keukenmachine was ook best wel een bakbeest die veel ruimte in beslag nam. Oké ik vertel nu al veel, maar dat vertelt ook wel iets over mijn zoektocht. Zo bezit bijvoorbeeld ook een slowjuicer, maar eigenlijk wilde ik wel graag een alles in één en die heb ik gevonden. Ik deel nu mijn happy momentje met je, maar ik vertel alvast de komende tijd kun je veel recepten verwachten met mijn nieuwe lievelings keukentool.

Unboxed mijn nieuwe keukenmachine

Nieuwe keukenmachine unboxed Foodblog Foodinista

Ja daar is mijn nieuwe Philips keukenmachine! Binnen één dag besteld bij Coolblue en de volgende dag in huis. Toen kwam het uitpakken. De doos is best groot dus even schrok ik wel, maar bij de keukenmachine komen ook veel extra’s. De keukenmachine is heel compleet.

Nieuwe keukenmachine unboxed Foodblog Foodinista

Al snel blijkt dat de keukenmachine goed en stevig ingepakt is. Met bovenin de citruspers en een uitgebreide bewaardoos met de snijmessen,hakmolens en meer functies.

Nieuwe keukenmachine unboxed Foodblog Foodinista

In de tweede laag zijn de keukenmachine en de functies voor de blender en de slowjuicer in gepakt.

Nieuwe keukenmachine unboxed Foodblog Foodinista

De keukenmachine is heel uitgebreid en eigenlijk alles wat ik zocht. Blender, slowjuicer, keukenmachine voor hakken, kloppen en snijden. In de doos rechts zie je daarvoor alle hulpmiddelen.

Nieuwe keukenmachine accessoires unboxed foodblog Foodinista

Wat ik erg mooi vind aan de keukenmachine is dat de accessoires in een mooie box geleverd zijn. Overzichtelijk, maar ook perfect en fijn om op te ruimen in de keuken. Veelal krijg je ze los. De mesjes zijn scherp, je raakt ze toch kwijt en een keukenmachine is een investering dan is dit een kleine extra, maar een grote plus. Plus een borsteltjes om de kloppers en de mesjes goed schoon te kunnen maken. Er blijven altijd snippers tussen en zo kun je ze er makkelijk uit borstelen. Het borsteltje is fijner dan een normale afwasborstel.

Korte handleiding voor de keukenmachine foodblog Foodinista

Misschien herken je het zelf ook wel? Een uitgebreide handleiding lees je zelf ook door en deze is bijgeleverd, maar  wanneer je gaat koken of bakken wil je snel werken. Hoe werkt de keukenmachine dan ook al weer. Erbij geleverd voor de ongeduldige typetjes is een beknopte handleiding. Heel handig! Je ziet ook snel dat er diverse kneedstanden, crushstand op de blender, maar ook heel fijn blenden met 1300 watt sterker dan een maximix van 1200 watt en zo kun je de keukenmachine zelf handmatig besturen, maar zijn er ook automatische standen en doet hij helemaal het werk.

Nieuwe Philips keukenmachine getest en unboxed foodblog Foodinista

En zo staat de nieuwe, compacte keukenmachine bij mij klaar op het aanracht om in gebruik genomen te worden! De komende tijd kun je veel recepten met dit keukenwonder gaan verwachten, want mijn handen kriebelen. Nu met de blender, maar super snel staat er een andere tool op, zoals de juicer, fruitpers of hakmolen.

Hoe denk jij over deze nieuwe keukenmachine? Heb jij een favoriet? Zou jij deze aan jouw wensenlijstje toevoegen?

Meer happy musthaves en favorieten ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

ga(‘create’, ‘UA-43776150-1’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

Advertisement
1Reactie
  • Mariska
    Geplaatst op 10:00h, 24 oktober

    Wat een fijn ding lijkt me dit! Een goede keukenmachine is toch wel onmisbaar.

Geef een reactie