Nieuwe hotspot East 57 Amsterdam

Deel deze post

Er wederom een Nieuwe hotspot in Amsterdam: East 57 Amsterdam. Eigenlijk is East 57 een beetje alles wat de echte lekkerbek zoekt. Het is sinds september zowel een nieuw horeca als retails concept in Amsterdam Oost, waar je terecht kunt voor heerlijke koffie, wijn, maar ook om lekker te eten.

East 57 ligt op een mooie locatie in Amsterdam, waar volgens mij nog echt een dergelijke hotspot gemist werd en die is er nu! East 57 is in Amsterdam Oost bij het Amstel station in de regio aan de Eerste Ringdijkstraat 2 en gevestigd naast het Hotel Casa 400.

Onlangs ben ik er lekker gaan eten en een wijntje gaan drinken en dat is goed bevallen. Bij binnenkomst was heel het restaurant al vol op de donderdagavond dus heb ik je aan het eind van dit blog overtuigt dan adviseer ik je om zeker te reserveren, wanneer je er voor een hapje of drankje naartoe gaat.

Eten bij restaurant East 57

De kaart is uitgebreid en dat maakt het moeilijk kiezen, maar eigenlijk helpt het gastvriendelijke team je daar wel bij. Er is namelijk een signature dish of eigenlijk zijn het er vier. Dit zijn namelijk de planken een vis plank, vega plank en vlees plank en kun je zelf niet kiezen, zoals wij, omdat alles te lekker is dan laat je de chef kiezen en neem je gewoon een gemengde plank en laat je, je verrassen. De trots werd geserveerd met een glaasje witte en rode wijn, lekker bijpassend.

East 57

Wij hebben heerlijk gegeten en gaan er graag nog een keer terug. Dan ook voor de zoete plank met lekkernijen en koffie of een kaasplank bijvoorbeeld. Wil jij meer informatie? Kijk dan eens bij East57. Reserveer en ga zelf proeven. Wij waren op uitnodiging bij East 57, maar ondertussen ben ik er ook zelf terug geweest voor koffie, taart een wijntje en het was even druk, lekker en gezellig. Ik ben nieuwsgierig naar jouw ervaring dus laat zeker een ervaring achter op Foodinista of social media.

Direct de nieuwste blogs en hotspots in Amsterdam ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Ps: Wist je dat East 57 direct verbonden is aan het Casa400 hotel in Amsterdam? Een leuke tip voor incentive of relaxed weekend tripje naar Amsterdam met goed en leuk eten bij je hotel.

Een overnachting bij hotel hotel Casa400 reserveer je hier.

Dit combineer je makkelijk met eten drinken bij East57 en Amsterdam ontdekken met de Amsterdam CityCard

Ontdek Amsterdam met een local en ontdek Amsterdam op de fiets! Boek hier je fietstour in Amsterdam

Nieuwsgierig naar nog een aantal impressies:

East 57
EAST57-007-med
EAST57-010-med
EAST57-012-med
East 57-Web-Broodhuys
East 57-Web-Burger
East 57-Web-Charcuterie
East 57-Web-Kaasplank
East 57-Web-Visplank
East 57-Web-Vleesplank
Geen reactie's

Geef een reactie