foodnieuws marktlokaal breda en frisse wijn foodies

Nieuw in Foodland cheesecake likeur, Frisse wijn en marktlokaal Breda

Deel deze post

In foodland gebeurt er ontzettend veel. Er is zo veel lekkers, leuks en nieuws om over te bloggen en om over te vertellen dat er iedere dag ontzettend veel foodblogs geschreven kunnen worden. Natuurlijk wil jij al het foodnieuws ook ontzettend graag lezen dus laat ik deze foodnieuwtjes niet liggen en deel ik ze gewoon met je in een regelmatig nieuws overzicht met de leukste foodnieuws berichtjes in nieuw in Foodland. Deze keer nieuw en super leuk voor de foodies. Zomerse Lemon Cheesecake likeur, Barefoot Frisse wijn en marktlokaal Breda.

Nieuw in Foodland Lemon Cheesecake cream, Frisse wijn en Marktlokaal Breda geopend

Nieuw in Foodland Frisse wijn van Barefoot Refresh

Dit is de wijn waar je zin in hebt op een warme dag, Barefoot Refresh. Als je van het strand af komt, tijdens de barbecue of op het terras is dit het wijntje die ontzettend fris is en een zoete en sprankelende smaak heeft. Ga je naar de festivals toe, dan ga je zeker een keer de wijnen proeven van Barefoot Refresh. De wijnen zijn zoet en toegankelijk ook de rode wijn. Ken je Napa Valley in California de food valley in California net boven San Francisco, waar je als foodie graag een keer naartoe gaat en waar grote sterren graag trouwen en veel films worden opgenomen om de mooie wijnranken. Daar komt ook deze wijn vandaan. Meer weten over Napa Valley, lees dan mijn blog, want nu gaat het over de wijn.

De wijnen hebben de frisse namen de Crisp White, Crisp Red en Perfectly Pink gekregen. Echte zomers!

eetnieuws frisse wijnen barefoot wijn foodblog foodinista

 

Barefoot Refresh Crisp Red
Een frisse rode wijn met tonen van kersen, framboos en appel met een frisse citrus afdronk. De wijn smaakt goed bij de barbecue. Ook lekker als aperitief. De rode wijn wordt koud gedronken.

Barefoot Refresh Crips White
Sprankelende witte wijn met aroma’s van meloen, peer en een lichte citrus afdronk. Past bij frisse salades, visgerecht of als basis voor een wijncocktail.

Barefoot Refresh Perfectly Pink
Aroma’s van sinaasappel, mandarijn en een vleugje kers en framboos maken de licht bruisende rosé perfect voor de picknickmand of op een zomers feestje.

De wijnen van Barefoot refresh zijn te koop voor 5,99 Euro en hebben een promille van 9% bij Makro, Plus, Boon’s markt, MCD, COOP, Dagwinkel, Recra, Lekkermakkelijk.nl

 

Marktlokaal Breda

In Breda is Marktlokaal Breda gestart een enthousiast en mooi project van twee foodie ondernemers die alleen maar mooie en verse producten bij jou in de keuken en op de eettafel willen brengen. Woon jij in de buurt van Breda dan is het zeker de mooie waard om een keer bij het Marktlokaal te gaan kijken of om een foodbox te bestellen bij het Marktlokaal. Waarom? Worden in Rotterdam en Amsterdam de mooiste producten in een Markthal en Foodhal verzameld in Breda worden deze online verzameld en kun jij 4x per week een mooie box met het beste van de regio Breda ophalen. Met natuurlijk heerlijke recepten erbij. De samenwerkingen vinden plaats me Slagerij Pieter Kling, Vishandel Noordzee,Kaas & Noten van de Alexanderhoeve en nog veel meer pure aanbieders uit de omgeving Breda. Het gemak wordt alleen geboden door Marktlokaal Breda. Kijk voor meer informatie bij Marktlokaal.

foodnieuws marktlokaal breda en frisse wijn foodies

Nieuw in Foodland Lemon Cheesecake Creamdrank

Dol op cheesecake of drink je in de winter bijvoorbeeld wel eens een winters romig likeurtje, zoals Baileys, Amarula of een ander drankje die natuurlijk ook super lekker blijven. Dan heeft De Warninks nu ook wel een hele frisse zomerse cream likeur gemaakt. Lemon cheesecake likeur. Voor mij echt een heel lekker drankje het frisse van lemon cheesecake en het romige van Bailey match made! De Lemon Cheesecake likeur kun je niet alleen drinken, maar is ook heel erg lekker bij het dessert bijvoorbeeld over ijs of meng het door een cake of taart bij het bakken.

Warninks Lemon cheesecake Creme likeur foodnieuws frisse wijn, lemon cheesecake creme

De Lemon Cheesecake Creme likeur is te koop bij Jumbo, Plus en Hoogvliet supermarkten met een alcoholpercentage van 14,9% in flessen van 35cl en natuurlijk pas vanaf 18 jaar.

Wat is jouw favoriete foodnieuwtje? Waar denk jij dat je zeker achteraan gaat? De lemon cheesecake likeur, barefoot frisse wijn en marktlokaal breda? Wat is je favoriet? Ik ben benieuwd of zijn er foodnieuwtjes waar je echt op wacht?

Direct de nieuwste blogs en recepten ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie