yoghurt, glutenvrij en vis aan de maas

Nieuw in Foodland yoghurt, glutenvrij en vis aan de maas

Deel deze post

In foodland gebeurt er ontzettend veel. Er is zo ontzettend veel lekkers, leuks en nieuws om te delen en om op te eten dat er iedere dag ontzettend veel foodblogs geschreven kunnen worden. Natuurlijk wil jij al het foodnieuws ook ontzettend graag lezen dus laat ik deze foodnieuwtjes niet liggen en deel ik ze gewoon met je in een regelmatig nieuws overzicht met de leukste foodnieuws berichtjes. Deze keer nieuw in foodland yoghurt, glutenvrij en vis aan de maas.

Nieuw in Foodland Pur Natur Bio Yoghurt

Nieuw in de schappen Pur Natur Bio Yoghurt een heerlijke volle en frisse yoghurt en helemaal biologisch. De Pur Natur Bio Yoghurt wordt verkocht in een glazen pot. Ik vind het zelf heel erg leuk en fris. Ik weet zelf nog dat ik vroeg als kind de melk uit een fles veel lekker vond dan melk uit een pak. Deze wordt namelijk kouder. Nee het is dus helemaal niet psycholisch. Bij de yoghurt is ook een heel lekker hartig recept, want yoghurt kunnen we niet alleen bij ontbijt recepten eten, maar ook bij hartige recepten.

Met Pur Natur yoghurt maak je een heerlijke yoghurt-harrisa dip. Pur Natur yoghurt en harissa vormen een ideale combinatie: de yoghurt blust als het ware de sterke smaak van de harissa.

Pur natur bio yoghurt eetnieuws yoghurt, restaurant

Recept harissa met Pur Natur yoghurt

12 gedroogde rode chili pepers 30 minuten te wellen in warm water
verwijder de zaadjes en meng ze in de blender met 4 knoflookteentjes, 6 eetlepels olijfolie, 1 theelepel komijnzaad in poeder en 1 theelepel zeezout
mix het geheel tot een gladde massa

roer de harrisa door 200 ml Pur Natur yoghurt, maar niet door en door. het ziet er mooi uit en zo kan je zelf bepalen sterk je het sausje wilt.

eetnieuws yoghurt harissadip recept

Lekker met wraps met feta en courgette of andere mediterrane recepten. De Pur Natur Yoghurt is te koop bij Albert Heijn ook zijn er verschillende jams verkrijgbaar van Pur Natur.

Nieuw in Foodland Glutenvrij genieten bij Marks & Spencer

Eet jij glutenvrij, omdat je gluten intolerant bent, omdat je gezond wilt eten of omdat je sommige producten gewoon heel erg lekker vindt. Dan kun je tegenwoordig voor veel dagelijkse food producten terecht bij de foodcourt van Marks & Spencer, maar ook voor de hele lekkere snoepafdeling moet je voor glutenvrije producten naar Marks & Spencer toe. Ik kom er al vaak in Den Haag voor de babykleding daar ben ik echt fan van die je natuurlijk ook online kunt bestellen, maar als je er naartoe gaat in Den Haag of Amsterdam dan is de foodcourt ook echt een verwennerij.

Wat kun je aan glutenvrije producten voor de lekkere eter verwachten bij M&S? Glutenvrije broden, maar ook glutenvrije meel om de broden zelf te bakken, maar ook de crumpets die je natuurlijk eet met jam en boter.

Glutenvrije crumpets van M&S eetnieuws

Niet zo’n brood liefhebben er zijn ook heerlijke glutenvrije crackers.

M&S glutenvrije eetlijn mini kaascrackers

Dan het echt verwen assortiment voor een zoete bui! Caramel Pecan Crunch Squares. Deze cakejes zijn bedekt met Belgische chocolade en Pecan noten.

caramel pecan shortbread glutenvrij

Andere bijzondere cakes zijn de Coffee & Walnut cake en de typisch Britse Tea loaf, die doordrenkt is met Earl Grey thee. Of smul van de heerlijk krokante Millionare’s Caramel Mini Bites en Lemon Shortbread, zacht en kruimelig shortbread met citroensmaak. Veel om van te snoepen en allemaal gluten vrij.

Millionaire caramel

De prijzen van de gluten vrije collectie van M&S zijn tussen de 2,25 en 4,50 Euro.

Nieuw in Foodland vis aan de Maas bij Restaurant A La Plancha

Niet helemaal nieuw, maar wel genieten en het mag weer! Bij A La Plancha kom je sowieso om een heerlijk visje te eten in Rotterdam, maar bij heerlijk weer en dat is het eigenlijk deze lente al direct geworden. Gaat de grill direct naar buiten en gaan we weer massaal buiten van de grill eten. Ook dit kan bij A La Plancha de hotspot in Rotterdam.

yoghurt, glutenvrij en vis aan de maas

Het pop-up restaurant is dit jaar mede beïnvloed geïnspireerd door de heerlijke en hippe Peruaanse keuken. Maar het is ook de unieke sfeer die pop-up restaurant A La Plancha tot één van de Rotterdams hotspots maakt.

Yoghurt, glutenvrij en vis aan de maas

Wat is jouw favoriete foodnieuwtje? Waar denk jij dat je zeker achteraan gaat? De yoghurt, eet je glutenvrij of ga je graag uiteten in Rotterdam? Ik ben benieuwd of zijn er foodnieuwtjes waar je echt op wacht?

Direct de nieuwste blogs en recepten ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie