Moederdag cadeau tips - Geef leuke cadeautjes op afstand

Moederdag cadeau tips – Geef leuke cadeautjes op afstand

Deel deze post

Moederdag komt er aan. Het zal een bijzondere Moederdag worden. Geen knuffels en kusjes. Natuurlijk wel wanneer je in één huis woont. Dan mag je met je kindjes knuffelen en kusjes geven wat je wilt. Maar we denken natuurlijk ook aan de moeders die niet bij ons in huis wonen, de moeders die we graag willen zien, maar waarbij het niet kan of de oma’s die we zo missen en die we graag willen knuffelen! Natuurlijk gaan we ze wel verwennen of laten weten dat we aan ze denken. Deze tijd vraag ook om leuke, liefdevolle en bijzondere cadeautjes, waarmee we zeggen: Mama ik denk aan je en mama ik hou van je. In dit blog verzamelde ik vijf Moederdag cadeau tips voor je. Cadeautjes die je op afstand kunt geven, cadeautjes die ons door de dagen heen helpen en cadeautjes die er voor zorgen dat we straks veel plezier hebben wanneer alles weer normaler is.

5 Moederdag cadeau tips van Foodinista

Moederdag cadeau tip 1: High Tea.nl Cadeau bon + Milka Chocolade

High tea cadeaubon en Milka chocolade Moederdag cadeau tip van Foodblog Foodinista

We kijken allemaal uit naar mooier dagen, waarin we weer gezellig met elkaar rond de tafel kunnen zitten, de deur uit kunnen gaat en vooral samen kunnen eten en genieten. Geef een cadeautje voor de toekomst, want het gaat zeker goed komen! Wat is er leuker om met je moeder te doen dan een High tea? Ik weet het niet? Ik vind het heel erg gezellig! Geef dan ook een High tea bon cadeau. Voor je moeder krijg je een doos Milka chocolade bij de high tea bon, waar direct van genoten kan worden. Daarbij help je er de horeca ook nog mee, want zij kunnen ook weer gasten verwachten in de toekomst. Met code foodinista krijg je ook nog 10% korting op je aankoop. De high tea cadeaubon bestel je hier.

Moederdag cadeau tip 2: Blond Amsterdam Moederdag mok

Blond Amsterdam Moederdag mok - Moederdag Cadeau tips - Foodblog Foodinista

Stuur je moeder een lief en vrolijk cadeautje. Blond Amsterdam heeft een vrolijk en lieve nieuwe mok ontworpen waarbij je moeder met iedere slok thee of koffie even aan je moet denken en ze lach op haar gezicht krijgt. De Blond Amsterdam Moederdag mok bestel je hier.

Moederdag cadeau tips 3: Abonnement op favoriet tijdschrift

Tijdschrift abonnement Jan Magazine - Moederdag cadeau tips van Foodblog Foodinista

Geef een tijdschrift cadeau! Want wat moet je deze dagen nog doen tijdens het ’thuis blijven’? Inderdaad lezen en inspiratie op doen! Een mooi magazine om cadeau te geven is Jan Magazine. Je kunt kiezen uit een abonnement voor 3x, 5x of 10x en geef je het magazine cadeau dan kun je er een mooi Greetz kaart bij sturen met een persoonlijke boodschap, meer informatie hier. Je kunt het abonnement ook indirect cadeau geven dus op je eigen naam zetten. Dan krijg je er op dit moment bij 5 magazines een BK Wokarang bij, daarover hier meer informatie. Met Jan Magazine ga je je sowieso niet vervelen, want eigenlijk komen alle onderwerpen wel aan bod, maar dan in de uitvoering van een stoere glossy.

Moederdag cadeau tip 4: Moederdag puzzel met foto

Moederdag puzzel cadeau tips voor Moederdag van Foodblog Foodinista

Vermaak, maar dan wel met een lieve boodschap. Puzzelen is hip! Geef dan een lieve Moederdag puzzel. Je kunt kiezen uit puzzels met 120, 500 en 1000 stukjes. Zo blijven de moeders en ik denk vaders ook wel van de straat. Hier kun je de leukste en liefste puzzels bestellen.

Moederdag cadeau tips 5: Charbonnel et Walker Champagne truffels

Champagne truffels - Moederdag cadeau tips van Foodblog Foodinista

Verwennerij past gewoon bij Moederdag. Als cadeautjes zijn deze champagne truffels dan ook perfect. Je kunt ze langs brengen of opsturen aan jou de keuzen, maar je kunt ze sowieso hier bestellen.

Meer cadeau tips van Foodblog Foodinista?

Niet gevonden wat je zoekt? Of meer leuke cadeau tip inspiratie op doen op de blog? Lees dan ook eens één van de volgende artikelen op Foodblog Foodinista.

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze cadeau tips voor Moederdag en persoonlijke en heerlijke cadeautjes?

Meer favoriete musthaves en cadeau tips ontvangen van Foodblog Foodinista? Volg Foodblog Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie