Mix en Match met je servies en bestek shoptips Foodblog Foodinista

Mix en match met je servies en bestek

Deel deze post

Misschien herken je het wel, tijdens de feestdagen pak je niet alleen uit met het uitgebreid koken en serveer je de meest uitgebreide hapjes en culinaire diners, je dekt ook de tafel perfect in. Wellicht pak je uit met en aantal bijzondere glazen, borden en bestek, maar uiteindelijk is je basis servies en het basis bestek de hoofdrolspeler. Waar ik vaak tegen aan loop is dat, wanneer ik gewoon met mijn gezin eet en dat is niet groot ik, Eric en Florian en hij eet nog met een kinderservies, alles compleet is. Alleen wanneer er voor de gezelligheid familieleden en vrienden mee eten, dan komen de problemen, zo uitgebreid is mijn servies niet. Ik mix en match een beetje, maar al snel wordt het één bonte bende. Dit kan heel leuk zijn, op sommige momenten, maar laten we niet overdrijven. Met de feestdagen en op normale dagelijkse momenten tijdens etentjes en feestjes gaan we toch iets meer voor de klassieke look en een investering die jaren mee gaat. Ik ben op zoek gegaan naar een servies, waarmee je nog steeds kunt mixen en matchen, maar wel als basis servies en basis bestek een klassieke look servies. Kortom mix en match met je servies en creëer een altijd tot in de puntjes gedekte tafel. Dit servies en bestek staat op mijn musthave lijst.

Mix en match met je servies en bestek

Om te mixen en matchen start je uiteindelijk met een goed basis servies, je kunt eigenlijk niet zonder. Voor de dagelijkse maaltijden, maar ook tijdens een georganiseerd diner. Zo makkelijk is het nog niet een mooi basis servies vinden, want om eerlijk te zijn ben ik al weer een tijdje naar op zoek. Regelmatig zie ik er wel weer iets aan; de kwaliteit, glinstering, zijn die twee mooi dan is het weer de vorm van het servies of misschien ook nog wel de prijs, laten we daar ook gewoon eerlijk over zijn. Zo kwam ik het mooie 30-delige servies Modules tegen van Maxwell en Williams. Heel erg compleet! Met diverse borden soepkommen.

Mix en match met je servies borden van het Maxwell en Williams servies shoptips Foodblog Foodinista

Aan te vullen met een mooie soepkommen en schalenset, want die kom ik ook eigenlijk altijd te kort, vooral wanneer er gasten mee eten. Twee of drie soepkommen heb ik meestal wel staan in diverse kleuren en formaten.

Mix en match met je servies borden van het Maxwell en Williams servies shoptips Foodblog Foodinista

Wat daar vervolgens perfect bij matcht is het Amefa bestek Livia. Niet standaard, zoals het meeste bestek, maar mooi bewerkt een echte eyecatcher bij ieder diner en net even anders.

Mix en Match met je servies en bestek shoptips Foodblog Foodinista

Meer musthaves en shoptips ontvangen van Foodblog Foodinista. Volg Blog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie