MaMa Kelly restaurantblog Den Haag restaurant tip

MaMa Kelly Kreeft en kip en zo veel meer

Deel deze post

Ja, ik ben bij restaurant MaMa Kelly in Den Haag geweest, een bistro restaurant en inderdaad; ik ben enthousiast, goed gelezen! Op instagram zag ik veel prachtige foto’s van het nieuwe restaurant in Den Haag voorbij komen en aangezien Den Haag voor mij niet direct om de hoek is, is het een uitje wat ingepland moest worden en op een lijstje werd gezet met daar moet ik een keer naartoe locaties. In december werd ik uitgenodigd voor een lokale helden tour in Den Haag met een compleet geheime agenda en wat stond er ook op de agenda? Verrassing! MaMa Kelly, super tof!

Sfeerimpressie MaMa Kelly Den Haag restaurantblog Foodinista

MaMa Kelly Stijl

Naar MaMa Kelly ga je niet alleen voor de menukaart, die is goed en daar kom ik zeker nog op terug. Nee de gehele entourage is een eye catcher. Het restaurant is niet gelegen in het centrum van de stad, het kan even een reis zijn tijdens bijvoorbeeld een citytrip, maar deze is zeker de moeite waard. Het trendy MaMa Kelly is gerestyled op het oude terrein van de Caballero fabriek een broedplaats voor creatieve bedrijfjes, waar bijvoorbeeld ook Hermit gin is gevestigd. Als je er éénmaal bent dan is er een verrassing de loods van MaMa Kelly, waar eigenlijk iedereen welkom is, maar wel alle gasten in eigen stijl kunnen lunchen, dineren of op een andere manier kunnen genieten van het menu. In de zomer is er een terras en binnen is er een bistro restaurant voor de zakelijke gasten of meer in stijl gasten en een ontspannen lokatie voor bijvoorbeeld gezinnen met kleine kinderen of vriendinnen groepen. Top idee! Bij beiden geniet je even goed van de signature dishes.

Entree restaurant MaMa Kelly Den Haag

Gedekte tafel MaMa Kelly den Haag in details

Signature dish MaMa Kelly kreeft

Kreeft en Kip

Inderdaad de signature dishes zijn Kreeft een kip en ook nog voor een hele aantrekkelijke prijs. Kreeft is een favoriet van mij persoonlijk en dan geserveerd met een heerlijke frisse botersaus. Wat kun je verwachten van de kip? Een hele kip die je vervolgens met elkaar kunt delen. Een mooie combinatie. Wens je iets anders? Het kan zeker een mooie steak, sandwiches of salades staan ook op het menu in combinatie met een toegankelijke wijnkaart en alcoholvrije limonades of cocktails.

Sandwiches MaMa Kelly foodblog Foodinista
Booking.com
Hele kip met citroensaus Restaurant MaMa Kelly Foodblog Foodinista
Haloumi salade MaMa Kelly

Bezoek MamaKelly

Saturnusstraat 100
2516 AH Den Haag
P.s. Het terrein van MaMa Kelly is beveiligd door de kantoren, laat je niet afschrikken, maar maak een reservering of geef bij de beveiliging aan dat je voor MaMa Kelly komt. MaMa Kelly ligt ook aan een jachthaven. Leuk dus om met de boot naartoe te varen!

Meer restaurant tips ontvangen van Foodblog Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

1Reactie
  • Maris
    Geplaatst op 09:19h, 19 januari

    Het water loopt me echt in de mond bij het zien van al dat lekkere eten!

Geef een reactie