Maart eetdagboek Ontbijten bij Bagels & Beans voor een evenement foodblog Foodinista eetdagboek

Maart Eetdagboek Koffie, Pasen en leuke plannen

Deel deze post

Weer een nieuw eetdagboek met niet alleen eten, maar een beetje van alles eigenlijk. Een maand, waarin ik niet heel veel buiten de deur was, helaas, want dat ben ik graag om van alles te ontdekken, maar meer hele leuke plannen aan het samenstellen was voor april, mei en juni. Natuurlijk komen er al hele leuke tips aan in dit fotodagboek met natuurlijk een samenvatting van de laatste maand in het maart eetdagboek. Wat hebben we tenslotte zoal gedaan. Niet te vergeten hoe was jouw maand? Leuk Paasweekend gevierd? En heb je meegedaan aan de win acties, want het waren echte musthaves en niet getreurd er komen nog meer win acties aan op de foodblog!

Maart Eetdagboek Pasen, veel koffie en reisplannen

Florian 1,5 jaar geworden cadeautje van verjaardag uitpakken houten speelgoed kar uitpakken

De kleine man is alweer 1,5 jaar geworden. Tijdens zijn 1e verjaardag en ook Sinterklaas was heel goed voor hem. Toen hij werd kreeg hij dit houten speelgoedhuis op wielen van mijn oom, tante en neven. Eigenlijk is het pas vanaf 18 maanden dus tijd om het echt uit te pakken en in elkaar te zetten. Een groot succes!

Zelfstandig eten gaat ook steeds beter


Het zelfstandig eten gaat ook steeds beter, vooral als ik daarna even mag vingerverven.

Gestart met muziek op schoot voor de kleine man


Met de kleine man ben ik gestart met Muziek op schoot. Ontzettend leuk! In dit blog nog veel meer mini me spam en leuke dingetjes die ik met hem op ondernomen en waar je niet vroeg mee kunt beginnen.

Maandagenda blogger Foodinista. Kijken bij de hockey.


Even kijken bij de hockey. Leuk het balletje wat steeds heen en weer gaat.

Heel veel kidsspam dus! Niet voor niks dus dat Foodinista ondertussen het onderdeel Foodinista loves kids heeft. Er verandert eigenlijk niks, alleen een heel leuk onderwerp erbij, want wat geeft een kleine man veel leuke inspiratie.

Lunchen en spelen bij Monekeytown Waalwijk Waalwijks Desembrood met Filet Americain


Met mijn schoonmoeder en natuurlijk met de kleine man ging ik naar Monkeytown in Waalwijk. Ook voor ons geen straf. Een goede lunch van Waalwijks desembrood met filet Americain. Overal is de menukaart wel anders, maar in Waalwijk is deze uitgebreid en ook met streekproducten. Leuk voor papa’s en mama’s, maar ook voor de kids. Je kunt er overigens ook met free wifi werken.

Ontbijten bij Bagels & Beans voor een evenement foodblog Foodinista eetdagboek


Voor een evenement in Amsterdam pakte ik nog even mijn ik momentje en ging ik ook direct werken in Amsterdam. Laptop mee en even werken in Amsterdam met een verwen ontbijtje bij Bagels & Beans en een grote cappuccino. Niet verkeerd. Ik nam de wortelbagel met veel avocado en kruidenroomkaas. Simpel, maar zo lekker. Een less is more momentje. Helaas vond ik de bediening echt totaal niet vriendelijk.

Ik momentje met favoriete boeken van het moment dagboek blogger Foodinista


Voor het Travel evenement van Cherry Lab had ik ook nog even een ik momentje. Heel prettig als mama. Misschien herkenbaar. Ik nam mijn boeken van het moment mee. Beiden vind ik ze pittig om te lezen, maar beiden de moeite waard en interessant op het interessevlak. Met deze reden wissel ik Lieveling en Presence ook af. Een goede ochtend latte macchiato erbij en even in de boeken duiken. Ook in de trein naar Amsterdam kan ik mij even onderdompelen met Spotify erbij.

Nieuwe kookboeken Yo Kids let's go Paleo en Bartje Bamboe

En mijn twee nieuwe kookboeken van deze maand! Yo Kids Let’s go Paleo en Bartje Bamboe. Een reden om Foodinista niet te vergeten, want van beiden kun je op de blog een uitgebreide kookboek review terug vinden. Uit het kookboek Yo Kids Let’s go Paleo maakte ik een heerlijke Paleo chocolademousse en uit het kookboek Bartje Bamboe maakte ik Indonesische saté.

Coffee festival Amsterdam bezoeken in Amsterdam

Op verzoek van Alpro en Illy bezocht ik het Coffee Festival in Amsterdam. Zoveel koffie bij elkaar en wat een drukte! Twee jaar terug was ik er ook, nog op een andere locatie, maar het Coffee Festival is nu zeker vier zo groot. Ook het aantal bezoekers is aanzienlijk gegroeid. Zie ik er moe uit? Dat klopt. Begonnen met Muziek op schoot, daarna de hockey met papa en vervolgens het Coffee Festival. Dus de espresso’s, cappu’s en latte’s kon ik goed gebruiken om te proeven. Heel eerlijk gezegd vond ik het Coffee Festival nu te druk en te groots opgezet. Weinig persoonlijkheid en was ik daardoor snel uitgekeken. Jammer! Ik deel nog een aantal opvallendheden met je.

Illy koffie kopjes Coffee Festival

Wat zijn ze mooi hè? Alle vrolijke Illy koffie kopjes? Echt een musthave!

Het gehieim van Soya en Coconut Latte

Oké ook een favoriet van jou een goede soya latte of, voor mij dan, nog lekkerder een cocosmelk latte. Alleen de melk blijkt nooit zo goed geschuimd als in de horeca. Tada! De soyamelk en cocosmelk is anders dan die jij thuis hebt. Ik zeg petitie voor soyamelk voor koffie en cocosmelk voor koffie, als het even kan ook een amandelmelk variant. Maar hoppa, allemaal richting Makro en Sligro, want waarom zou je dan nog die slappe hap willen?

Eerste chocolade paashaas voor de kleine man Pasen met kids Foodblog foodinista eetdagboek Maart

Pasen en de eerste Paashaas voor Florian. De verpakking vond hij mooier dan de inhoud van de Paashaas. Echt dol op chocolade is hij gelukkig nog niet, maar de lol met de Paashaas was echt geweldig.

Eerste Paashaas Pasen eetdagboek foodblog Foodinista mama blogt
Paasbrunch met familie paasdagen eetdagboek Foodblog Foodinista

Natuurlijk was er een Paasbrunch met de Paasdagen. Zelfs twee keer met familie, zowel 1e als 2e Paasdag werd de tafel uitgebreid gedekt.

AH Boerenlentedagen met Pasen Spelen in het hooi mamadagje en mamablogt eetagenda foodblog Foodinista

Tweede Paasdag waren ook de Boeren Lentedagen van AH. Veel plezier op de boerderij en spelen in het hooi.

Kuikentjes aaien bij de AH Lentedagen foto agenda blogger Foodinista

Ook mochten we kuikentjes aaien. De boerderij is een kippenboerderij, dus het hoorde erbij. De kleine man vond het nog wat onwennig, maar wat waren ze uiteindelijk zacht.

Dagje ziekenhuis met de kleine man fotodagboek blogger

De maand moesten we helaas afsluiten met een dagje ziekenhuis met de kleine man, iets waarvan we al heel lang wisten dat het een keertje ging gebeuren. Jammer, maar het moest nou éénmaal.

Op naar de volgende maand met presstripjes, etentjes en veel leuke dingetjes doen en let op weer veel leuke winacties!

Iedere maand een nieuw dagboek en deze blijven volgen? Volg foodblog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief dat kan in de zijbalk.

2 Reactie's
  • Rowan - sillysis.nl
    Geplaatst op 21:53h, 31 maart

    Wat vervelend, een ziekenhuisbezoekje. Hopelijk gaat alles snel weer goed/beter!

  • Foodinista
    Geplaatst op 08:31h, 01 april

    Ja gelukkig wel, maar het blijft even pittig zo’n klein mannetje onder narcose.

Geef een reactie