Logeerzolder met Simbamatras getest op blog Foodinista

Logeerzolder met Simbamatras

Deel deze post

Zoals je misschien al wel eens hebt gelezen zijn wij nu al weer twee jaar terug, wat gaat de tijd snel, verhuisd van Haarlem naar Brabant. Een heel project. Niet alleen het verhuizen van toch een beetje de ene kan van het land naar het andere. Maar ook onze verbouwing hakte er best wel in. Van een fysiopraktijk hebben wij een complete woning gemaakt. Dat betekende dat onze, nu woning, een complete open ruimte was. Ook geen keuken en geen badkamer. Een palet om op te schilderen eigenlijk. Leuk! Maar ook een hele grote klus. Toen we dachten dat we klaar waren met verhuizen en verbouwen, kregen we helaas ook nog een lekkage van buitenaf voor de kiezen en konden we gedeeltelijk weer overnieuw beginnen met een nieuwe vloer in de hal en woonkamer. Niet echt rust. Nu twee jaar verder zitten we er rustig bij! Heerlijk en genieten! Dan krijg je ook weer tijd en zin in andere andere projectjes. En ga ja nadenken over de logeerplekjes in huis. Met een kindje zijn de kamers sneller bezet en twijfelde ik langer of ik van de derde kamer een logeerkamer zou maken of van de zolder. Niet alleen het aanpakken, maar ook de treuzelkont in mij hield het tegen. Doorgaans staat de derde slaapkamer vol met met onze nog niet uitgepakte dozen, pakketjes een extra kledingkast en dat soort dingetjes. Luxe eigenlijk, want dat hadden we in ons appartement in Haarlem absoluut niet! De zolder is ook veel interessanter voor logées, want daar is vanuit de praktijk een klein keukentje overgebleven. Handig! En dat is niet alleen praktisch, maar ziet er ook leuk uit. Ik dacht aan zo’n budget palletbed, door vrienden met eigen bedrijven die altijd pallets over hebben en voìla! Klinkt simpel, maar toch treuzel, treuzel. Na al het verbouwel geen prioriteit één. Totdat Simba mij voorstelde om hun fijne, praktische en goed verende matrassen uit te testen! Ik af van mijn capaciteit probleem, laatste project getackeld en mijn logeerzolder met Simbamatras ziet er strak uit!

Up-date! Die derde slaapkamer is natuurlijk ondertussen een babykamer!

Getest: Logeerzolder met Simbamatras

Ontvangst Simba Matras en pallats op zolder blogger Foodinista

Dat is dus fijn! Het Simba Matras ontvang je een kleine doos. En zal uiteindelijk een groot matras worden, van bij mij, 90×200. Dit is super fijn, want het matras moest bij mij naar de zolder! Dit ging dus veel makkelijker in een compacte doos. De pallets lagen er klaar voor. Voor de bescherming van het matras heb ik er twee handdoeken tussen gelegd.

Uitpakken van het Simbamatras blogger Foodinista
fonQ.nl

De peuter was super nieuwsgierig wat in die doos stond beneden in de hal dus hij kon absoluut niet wachten! Mama helpen dus. Daar komt het compacte matras. Opgerold op de pallets geplaatst en in de doos was een klein mesje bijgesloten om het plastic open te snijden. Het matras ontpopte zich tot een luchtig matras éénpersoons matras.

Logeerzolder met Simbamatras getest blogger Foodinista

Daar is het Simba matras in volle glorie!

Logeerzolder met Simbamatras getest blogger Foodinista

Even de klein details van het matras. En de logeerzolder begint al ergens op te lijken.

Logeerzolder met Simbamatras getest blogger Foodinista

Het bed opmaken en we hebben eindelijk een stekje voor logés!

Logeerzolder met Simbamatras getest blogger Foodinista

Waar ze kunnen logeren en van de eerste gemakken voorzien zijn!

Hoe denk jij over het Simba matras? Lijkt het matras jou praktisch en fijn liggen?

Meer blogs van Foodinista? Volg Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie