Leukste vaderdag cadeaus Blond amsterdam servies foodblog Foodinista

Leukste vaderdag cadeaus voor een foodie papa

Deel deze post

Een beetje inpiratie opdoen voor Vaderdag kan nooit kwaad, daarom ben ik eens even op onderzoek uitgegaan voor de leukste vaderdag cadeaus voor een foodie papa en ook als je vader niet zo’n foodie is, maar wel een echte levensgenieter dan vindt je er echt wel iets leuks tussen! Een aantal dagen terug heb ik trouwens ook al wat leuke ideeën gepost, zoals kookboeken voor echte papa chefs en een servies voor papa, zodat hij zich iedere ochtend bijzonder kan voelen. Mijn leukste vaderdag cadeaus en favoriete tips die allemaal voordeliger zijn dan dertig Euro heb ik voor je op een rijtje gezet. Geen probleem om er meer aan uit te geven, alleen bij cadeau tips vind ik het altijd leuk om de ideeën voor iedereen betaalbaar te houden.

De leukste vaderdag cadeaus onder dertig Euro

Toch is het altijd weer even zoeken en puzzelen wat je ieder jaar gaat geven voor Vaderdag een persoonlijk cadeau en een cadeau waar papa echt iets aan heeft. Als foodblog denk ik natuurlijk direct aan de leukste vaderdag cadeaus voor een foodie papa dus daar ben ik naar op zoek gegaan.

Favoriete Vaderdag cadeautjes Espresso glaasjes

Voor de echte sterke koffiedrinker in de ochtend eigen espressoglaasjes om iedere dag fit en wakker te beginnen. Een beetje steun voor papa’s, want dat kunnen ze soms wel gebruiken.

Herenkookclub kookboek foodblog Foodinista vaderdag cadeau tip

Alle geheimen van chefkoks staan in het kookboek de herenkookclub. Natuurlijk een kookboek voor mannen. Is je vader een thuischef die graag indruk maakt met zijn kookkunsten en wil hij nog veel meer leren dan is dit kookboek een echt cadeau!

Favoriete vaderdag cadeaus Blond Amsterdam papa servies cadeautip foodblog Foodinista

Iedere dag eet papa van het allerliefste vaderdag servies van Blond Amsterdam. Helemaal speciaal voor papa van jou of van jou en je gezinnetje.

Vaderdag cadeautip Heston Blumenthal Kookboek

Het koken van Heston Bluenthal is een beleving. Koken met stikstof is Heston niet vreemd, liever elke dag dan niet. Niet voor niks heeft Heston in no time drie sterren gehaald met The Fat Duck in Londen nu ook een kookboek met hoe Heston Thuis kookt en dan kun je lekker mee eten met je vader thuis.

Jamie Oliver vijzer vaderdag cadeau marinades biefstuk maken

Met dit cadeautje een mooie vijzel van Jamie Oliver kan je vader al zijn marinades heel de zomer zelf maken voor alle biefstukken op de barbecue. Verse kruiden, mooie olies en koken, braden en eerste marineren. Ideaal voor de echte barbecuechefs. Een tip dit cadeau is leuk om te combineren met één van deze kookboeken voor vaderdag.

Meer happy musthaves en favorieten ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie