Aziatisch servies klassieke blauwe sushiborden

Leukste Aziatisch servies

Deel deze post

Aziatisch eten is, vooral na mijn reizen door Thailand en Vietnam, een echte favoriet geworden van mij. Ik moet wel bekennen dat het voor mij lazy food is. Misschien herken je het ook wel? Ik ga het liefst dineren of inderdaad ik laat het bezorgen, al is de keuze uit Aziatische bezorgservice waar ik woon nog al beperkt, helaas. Daarom maak ik tegenwoordig ook veel gerechten uit de diverse Aziatische keukens zelf, maar dat laatste tijd minder een tijdje maakte ik fanatiek zelf sushi, maar het is minder geworden, wel de Vietnamese keuken is weer favoriet. Zo maak ik graag zelf lenterolletjes. Maar ook de Indonesische saté is een echte aanrader. Het allerleukste, wanneer je het dan thuis gaat oppeuzelen? Om alles natuurlijk af te stijlen, want een boring servies erbij, dat maakt het toch minder leuk. Als cadeautje voor je zelf, gewoon omdat ik het wil hebben of alvast als cadeau tip heb ik mijn favoriete Aziatisch servies verzameld in dit blog.

5x Favoriet Aziatisch servies

Aziatisch servies klassieke blauwe sushiborden

Servies de sushi mooi op klassieke blauw met witte sushiborden. Alles gaat er toch nog mooier uit zien op deze borden?

Aziatisch servies favorieten Dim Sum Schaaltje Blond Amsterdam

Vrolijk Aziatisch, maar toch gezellig Nederlands kneuterig het servies van Blond Amsterdam met deze Dim Sum schaaltjes.

Aziatisch servies Aziatische soepkom

Aziatische soepjes smaken veel beter uit mooie Aziatische soepkommen.

Aziatisch servies Sushi Bord Blond Amsterdam

De sushi is altijd vrolijk op een bord van het sushi servies van Blond Amsterdam.

Aziatisch servies Riviera Maison Sushiset

Of sushi van de sushiset van Riviera Maison? Een beetje Aziatisch en een beetje gezellig Nederlands, maar wel heel mooi en compleet.

Aziatische recepten inspiratie van Foodblog Foodinista

Voor dit prachtige servies heb je natuurlijke inspiratie nodig voor heerlijke Aziatische recepten? Wat dacht je van de volgende recepten?

– Maak zelf heerlijke Vietnamese lenterolletjes met rivierkreeftjes, mango en avocado.
– Echt van deze tijd en het mag niet ontbreken de pokébowl! Maar maak ook eens een pokébowl met hoisin eend! Zo ontzettend lekker.
– Of maak deze heerlijke Aziatische stoofschotel met de bekende Aziatische five spices kruiden.

Meer favorieten ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

1Reactie
  • Rowan
    Geplaatst op 11:39h, 29 mei

    Vooral het Tokyo servies vind ik mooi!

Geef een reactie