Lentekriebels tag foodblog foodinista

Lentekriebels tag Foodblog Foodinista

Deel deze post

Ja het is Lente! Het allerliefst zou ik direct zeggen weg met de winterjas, hallo zomerjurkjes, slippers en sandalen, terrasjes, in de tuin zitten, barbeque en picken en welkom buiten leven, maar zo snel zal het allemaal niet gaan. Wel kwam ik deze hele leuke Lente tag tegen bij Beaming Beauty en de Tag is eigenlijk van Serena Verbon en dan kom je toch al een beetje in de stemming.

Lentekriebels!

Wat is de eerste gedachte die in je opkomt bij het woord lente?

Zon! De lange donkere winter is voorbij en wij gaan allemaal weer vrolijk naar het park, strand en de bossen om uit te waaien weer de nodige Vitamine D van de zon op te pakken en gelukkig worden ook de dagen weer langer. Heerlijk!

Als de lente een geur zou hebben, hoe zou die dan ruiken?

Een combinatie van vers vochtig gras in de ochtend, tulpen, zonnebrand en de eerste barbecues in het park. Hmmm ik denk niet dat de combinatie heel eg lekker is, maar het is wel waar ik een beetje aan denk bij de lente.

Wat is je favoriete lente nagellak kleur?

Rose, fel rose nagellak. Vrolijke tijden in de lente.

Essie Rose Nagellak

Wat is je favoriete lente bloem?

Een grote bos gekleurde tulpen. Heel vrolijk in huis, maar ik heb ook niet heel veel verstand van bloemen. Ik vind heel veel bloemen, maar dan de naam erbij is altijd een uitdaging.

Welke lentetrend (make-up, fashion, of beide) spreekt jou dit jaar het meeste aan?

De bloementrend blijft in en daar word ik erg blij en vrolijk van. Ik hou van een vrolijk straatbeeld en anders dan maakt het mij eigenlijk niet zo heel veel uit. Ik vind het zelf alsnog erg leuk. In de zomer hou ik van vrolijke kleuren. Dit jurkje moet ik dan ook nog hebben!

Lente tag favoriet lente jurkje zomer foodblog foodinista

Wat is je favoriete lenteparfum (geurtje of geurkaars, of beide)?

Mijn favoriete geurkaars is van Rituals, maar eigenlijk is deze geurkaars het hele jaar mijn favoriete geurkaars. De geurkaars is fris, maar herinnert mij er ook altijd aan dat ik Dubai, Marokko ben. Lente, zomers en genietend van de spa, hammam of een oosters dakterras met een cocktail. Het is de Hammam secret Candle en ik geef de kaars ook regelmatig cadeau, want ze zijn bij ons in de familie heel populair.

hammam secret candle favoriete geurkaars foodblog foodinista lentekriebels tag

Mijn favoriete bodybutter is van The Body Shop in de zomer smeer ik altijd met Mango, lekker zoet.

Mango Body Butter favoriet lentekriebels

Mij favoriete parfum voor de zomer is Le Petit Robe Noire met kersengeur, maar eigenlijk draag ik dit geurtje het hele jaar. Net als een zwart jurkje.

Petite robe noir

Houd jij een lente schoonmaak?

Normaal niet, maar dit jaar houden wij een extreme lente schoonmaak! Op 30 maart gaan wij verhuizen dus beter schoonmaken kan niet deze lente. Wij beginnen met een compleet schoon huis, nadat wij flink geboend, geverfd, opgeruimd, verhuisd en wat nog meer hebben gedaan. Eerst nog een flinke klus.

Wat is je favoriete lente accessoire?

Een zonnebril! Die moet altijd in mijn tas. Hoe vindt je dit bij Ray Ban? Ik vind het een echte musthave voor deze lente en zomer je kunt je eigen clubmaster samen stellen. Staat op mijn wishlist als het budget het nog even toelaat.

RayBan ClubMaster zelf samenstellen lente tag foodblog foodinista

Heb jij nog leuke plannen tijdens de Tulpvakantie of de vrije dagen Pinksteren, Pasen, Hemelvaart? Ik heb Koningsdag en 5 mei er ook aan toegevoegd voor 2015.

De Tulpvakantie komt mij ook niet echt bekend voor, maar dit is misschien de meivakantie? Die ik niet echt heb. Pinksteren, Pasen, Hemelvaar en Koningsdag zijn natuurlijk echte feestdagen en 5 mei dit jaar ook. Met Pasen zijn wij heel druk aan het klussen in ons nieuwe huis. Helaas is onze nieuwe keuken niet op tijd af, want ik had ontzettend graag een paasontbijt of paasbrunch georganiseerd voor familie om ons nieuwe huis te vieren, maar het wordt klussen. Al zijn het wel hele mooi vooruitzichten.

Met pinksteren hoop ik op mooi weer, barbecue in de tuin en gezellig met familie, genieten dat we buiten kunnen zitten. Een echt lang weekend. Ook zijn er met pinksteren een aantal foodtruck festivals daarover meer!

Koningsdag gaan wij altijd varen met vrienden in Amsterdam een hele gezellige dag op de grachten en hopelijk echt mooi lenteweer. Op Koningsnacht ga ik naar Tilburg zingt. Heel gezellig en het weekend daarvoor naar het foodtruck Festival in Tilburg. Jum!

Op vijf mei ga ik graag naar een Bevrijdingsfestival.

Het is nu al een lekker drukke lente.

Omschrijf je favoriete lente outfit?

Dat kan natuurlijk ook met foto’s! Maar een korte omschrijving. Eindelijk weer statement-shirtjes weer, mooie fijne broeken in een stralende kleur of bloemetjesprint, de voeten mogen worden gezien in leuke sandalen, stralende zonnebril een mooi en vrolijke lente shawl en een leuk vest of lentetrui in frisse lentekleuren of wit voor de koelere avond.

La Vies est Belle statement shirt Mango lente tag foodblog foodinista
Zwart wit bloemetjes broek mango lente kriebels tag musthave outfit
Zwarte platte suede sandalen mango lente kriebels tag foodinista foodblog lente
zwarte Cat eye zonnebril mango lente tag foodinista foodblog
Gele pom shawl musthave lente kriebels
Witte katoenen franje sweat shirt mango lente trui musthave

.

Als eerste de nieuwste foodblogs en shoptips van Foodinista ontvangen? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

1Reactie
  • Lesley van de Langkruis
    Geplaatst op 21:11h, 22 maart

    Wat een leuke tag ik had deze nog niet eerder gezien! Je favoriete lente outfit is echt geweldig! Ik ben verliefd op die trui en het t-shirt. De laatste tijd zie ik van mango wel vaker leuke dingen voorbij komen toch maar eens een keer binnenkijken binnenkort haha.

Geef een reactie