Rachel Khoo nieuw kookboek

De kookboeken waar ik naar uitkijk

Deel deze post

Ik ben echt dol op kookboeken en met grote regelmaat zoek ik het internet af om te kijken naar welke kookboeken er binnenkort weer uitgebracht gaan worden om ze op mijn musthave kookboeken lijstje te zetten, te shoppen, cadeau te vragen of om ze te delen, want deze kookboeken moet jij ook hebben of dit moet jij echt weten. In dit geval zijn dit de kookboeken die ik echt moet hebben en kan ik eigenlijk niet wachten tot ze uit gaan komen en wil ik mijn kookboeken wensenlijstje even met je delen en ook de waarom redenen.

Mijn kookboeken wensenlijstje

Kookboek 1: The Green Kitchen Travels

Kookboeken The Green Kitchen Travels

The Green Kitchen Travels staat op mijn wensenlijstje. Ik hou van reizen en vind het blog van de The Green Kitchen Stories sowieso geweldig. Dit door de mooie foto´s en hun variatie en smaakvolle vegetarische gerechten. Zo creatief! In dit boek verwacht ik dat ze echt out of te box gaan en verschillende culturen gaan verwerken in de toch al creatieve keuken, met natuurlijk nog meer mooie foto´s.  Veel recepten staan ook online, maar wel in het Engels en wordt het boek dan in het Nederlands uitgebracht, wat ik toch altijd wel prettig vind voor de juiste hoeveelheden, Nederlandse producten en gewoon het leesgemak.

Het kookboek The Green Kitchen Travels bestel je hier

Kookboek 2: Rachel Khoo’s Kookschrift

Nieuw kookboek Rache Khoo kookschrift

Ook mijn girl foodcrush Rachel Khoo komt weer met een nieuw kookboek! Deze keer neemt Rachel Khoo ons niet mee naar Frankrijk, maar gaan we mee op wereldreis. In het Kookschrift van Rachel Khoo staan de 100 lievelingsrecepten van Rachel Khoo uit heel de wereld met natuurlijk de eigen Rachel Khoo twist. Ik kan niet wachten, want ik vond haar eerdere boeken uit haar Parijse keuken en de over de Franse keuken ook om te smullen. echt een kookboek om te bestellen!

Het kookschrift van Rachel Khoo bestel je hier

Kookboek 3: Wat eten we vandaag

Mijn favoriete kookboeken smulpaapje wat eten we vandaag

Ken je het blog van Susan Aretz? Een superhandig blog voor als je eigenlijk even weinig tijd hebt, maar wel wilt koken en gezond wilt eten. Susan Aretz schrijft namelijk weekmenu’s uit. Je kunt bij haar in één keer je boodschappenlijstje uitprinten en hup zo naar de supermarkt. Nu is boodschappen doen misschien niet zo moeilijk, maar je hebt ook direct voor iedere avond je recepten bij de hand. Susan brengt nu haar eerste kookboek uit met 16 weekmenu’s voor het hele jaar, waarmee je natuurlijk kunt variëren. Ik ben benieuwd!

Wat eten we vandaag bestel je hier

Kookboek 4: Puur Natuur Baby en Peuter

Kookboek wensenlijstje Puur natuur

Wat ben ik ontzettend nieuwsgierig naar dit kookboek Puur en Natuur voor peuter en baby van Alain Ducasse! Florian is vandaag vijf maanden geworden en wat willen we graag een fijnproever van hem maken, of op zijn minst een makkelijke eten, zoals ze het noemen. Meervoudig drie sterrenchef Alain Ducasse beloofd ons dit allemaal. Misschien wordt Florian wel een grotere fijnproever dan papa en mama door het boek van Alain Ducasse Puur Natuur voor baby en peuter, maar ja mama en papa moeten dan natuurlijk wel alle hoogstaande sterren receptjes en gerechtjes voor baby Florian klaar gaan maken. Ik ben ontzettend benieuwd. Jij ook?

Het kookboek Puur Natuur voor peuter en baby bestel je hier

Foodinista heeft nog meer favoriete boeken.

Als eerste de nieuwste foodblogs en shoptips van Foodinista ontvangen? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

2 Reactie's
  • Roos
    Geplaatst op 09:37h, 02 februari

    Dat ziet eruit als een leuk boekenlijstje! The green kitchen travels wil ik ook!! :)

  • Kim
    Geplaatst op 10:42h, 02 februari

    Leuke tips! Het eerste boek lijkt me erg interessant.

Geef een reactie