Suikervrij

Kookboek van de week: 100% Suikervrij voor diabetici

Deel deze post

Foodpost! 100% Suikervrij voor Diabetici. Nee gelukkig ik ben geen diabetici of ik heb geen suikerziekte, maar het is wel degelijk iets wat in mijn familie voorkomt, zowel variant 1 als 2. Voor iets meer know how dit is zowel de variant die je niet kunt voorkomen als de variant die je wel kunt voorkomen.

Suikerbewuste leefstijl

Aandacht besteden aan mijn eetstijl of eigenlijk mijn suikerinname kan dus zeker geen kwaad. Dit vind Carola van Bemmelen ook en daarom schreef zij het boek 100% suikervrij voor diabetici. Vol tips voor diabetici en tips voor de nog niet diabeet over hoe je suikerbewust kunt leven. Leven de gezondheid.

Suikervrije handleiding

Dit boek is een praktische handleiding voor iedereen die te kampen heeft met diabetes of het wenst te voorkomen. Niet alleen zij die zelf de ziekte hebben of in het voorstadium van type 2 verkeren, maar ook voor wie er mee wordt geconfronteerd in zijn omgeving. Want dagelijks horen 249 Nederlanders dat ze de ziekte hebben en ongeveer 1 miljoen Nederlanders heeft het al zonder het te weten. Best eng, wanneer je daar over nadenkt. Het boek 100% Suikervrij voor Diabetici is een handleiding voor suikervrij eten en leven. Niet alleen met menu’s, maar ook met de oorzaak, wat doet suiker met je lichaam, verborgen suikers, wat kun je beter wel en niet eten en hoe creëer je een gezond eetpatroon. Verrassende eye openers en heel leerzaam.

Sugar Challenge

Onbewust hebben veel mensen een suikerverslaving en ik ben er helaas van overtuigd dat ik er zelf ook één ben. Een suikerverslaving is, namelijk heel makkelijk. Een glaasje cola, suiker in de koffie, pasta voor avondeten, een lekker stukje chocolade. Schrik de hoeveelheid suiker en snelle koolhydraten is enorm! Hier ligt de uitdaging vanaf vandaag ga ik de uitdaging aan. Afkicken! In het boek zijn twaalf suikervrije dagmenu’s beschreven. Volg je de Sugar Challenge van Foodinista op twitter? Deze start op 8 december en eindigt op 19 december. Ik vind het heel spannend hoe de Sugar Challenge is te combineren met de levensstijl van een foodblogger, met baby in de periode van de feestdagen. Maar ik ga er voor!

Jouw Sugar Challenge met 100% suikervrij

Wil je de Sugar Challenge mee doen? Dat kan! Bestel het boek 100% Suikervrij voor Diabetici en vindt jij het moeilijk om drankjes zonder suiker te drinken naast water, koffie en thee en dan niet je vaste cola light dan is ook het boek 100% Suikervrij drinken een echte aanrader. Dit boek stat vol lekkere creatieve recepten met suikervrije drankjes.

Het boek 100% Suikervrij voor Diabetici bestaat in totaal uit 192 pagina’s met 12 dagmenu’s voor de Sugar Challenge en tips over een suikervrije levensstijl. Uitgegeven door Unieboek Spectrum en kost 19,99 zonder verzendkosten.

Het kookboek 100% Suikervrij Drinken bestaat in totaal uit 192 pagina’s met meer dan 100 recepten voor Suikervrije dranken en tips voor gezond suikervrije vochtinname. Uitgegeven door Unieboek Spectrum en kost 19,99 zonder verzendkosten.

Suikervrij
Suikervrij Drinken

Meer tips en kookboeken reviews ontvangen? Like Foodblog Foodinista en volg Foodinista op Instagram, Twitter en Pinterest.

Geen reactie's

Geef een reactie