Koffie kookboek I love koffie foodblog foodinista tip

Koffie kookboek tips van Foodblog Foodinista

Deel deze post

Koffie zetten of eigenlijk koffie creëren is tegenwoordig een hele kunst. Werd er vroeger nog gezegd lekker bakkie prut hebben we tegenwoordig al moeite met de juiste machine uit te zoeken, welke pads zijn het lekkerst, dan van welk merk en als we er echt een kunst van maken dan halen we een echte espresso machine in huis, want een pad dat proef je direct! Als we een voor een echte espresso machine gaan, dan worden we een thuis barista gaan we zelf de bonen malen kunnen we ontelbaar veel smaken kiezen, met land van afkomst, maling en wat voor koffie gaan we er dan mee maken. Niet gek dat een koffie kookboek interessante literatuur is! Van deze koffie kookboeken heb ik interessant koffie kookboeken uitgezocht en voor je op een rijtje gezet, want ben jij zo’n thuis barista of wil je het heel graag worden, ik eigenlijk wel, en anders zou ik heel graag meer koffiekennis hebben, dan vind ik het leuk om mij in te lezen en jij misschien ook wel.

Koffie kookboek tip van foodblog Foodinista

Koffie kookboek: La bella Macchina

De liefde voor een machine kan het Italiaans opeens heel liefdevol en charmant klinken. Net zoals een krachtige espresso die uit deze machine komt en dat is de kunst. Hier is een koffie kookboek aan gewijd, want de Italianen vinden het een kunst de perfect espresso uit La bella Macchina krijgen. Met dit boek weet je precies hoe je met liefde met jouw espresso machine om moet gaan, maar ook welke machine het beste bij jou past, want daar begint het misschien wel en dan uiteindelijk krijg jij er ook een perfecte espresso uit. Natuurlijk wordt alles toegelicht door een ervaren barista.

Koffie kookboek tip espresso la bella macchina

Kookboek: La Bella Macchina
Auteur: Dimitrios Tsantidis
Pagina’s: 228

App WinactieApp Winactie

Koffie kookboek: I Love koffie

Op zoek naar koffierecepten dan is I love koffie je bijbel. Perfecte flat whites, cappuccino’s, mokkafrappé, latte machiatto’s en ristretto’s je maakt ze allemaal met een handomdraai. Natuurlijk zijn er nog veel meer recepten dan al deze bekende dus laat je ook verrassen door het koffie kookboek. I love koffie!

Koffie kookboek I love koffie foodblog foodinista tip

Kookboek: I Love koffie
Auteur: Anette Moldvaer
Pagina’s: 224

Koffie kookboek: Puur koffie

Koffie is helemaal opgenomen in onze cultuur, we drinken ieder jaar liters koffie, maar hoe moet het nu echt. In het boek Puur koffie worden we meegenomen in de reis van koffie en worden we heel veel wijzer. Aan het einde en ook al tijdens het lezen van het boek gaan we koffie veel meer respecteren en leren wat we moeten proeven en hoe koffie eigenlijk smaakt. Bij welk koffiehuis willen we eigenlijk zijn? Welke koffie drinken we nu eigenlijk het liefst? Leer het met Puur koffie.

Koffie boek puur koffie boekentip foodblog Foodinista

Kookboek: Puur koffie
Auteur: Katrien Pauwels
Pagina’s: 224 pagina’s

Meer blogs en kookboeken tips ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie