Knutsel speelgoed voor kinderen vanaf 4 jaar: 5 tips

Knutsel speelgoed voor kinderen vanaf 4 jaar: 5 tips

Deel deze post

We knutselen wat af in onze kindertijd. Tijdens kinderfeestjes, voor Vader- en Moederdag, voor de feestdagen óf gewoon voor het plezier. Kinderen kunnen al hun creativiteit kwijt in hun knutselwerkjes. Ben je op zoek naar knutsel speelgoed voor kinderen vanaf 4 jaar? In deze blog geven we 5 superleuke tips waarmee de kids al knutselend de wintermaanden doorkomen. Lees snel verder.

Het belang van knutsel speelgoed

Knutselen is niet alleen heel leuk, maar stimuleert ook de creatieve ontwikkeling van je kindje. Nóg een reden om gezellig met je kleintje de handen uit de mouwen te steken tijdens de koude dagen. Ook verbetert je kindje zijn of haar ruimtelijk inzicht en motorische vaardigheden door te knippen, plakken en vouwen.

Een knutsel cadeau voor iedere gelegenheid

Familiebedrijf Marjo Speelgoed heeft een groot aanbod leuk en betaalbaar knutsel speelgoed voor kinderen vanaf 4 jaar. Met scherpe prijzen zorgen ze ervoor dat ieder kind van een knutsel cadeau kan genieten.

Wil je kleintje een mooi cadeau knutselen voor Moederdag? Of wat dacht je van knutselen met kerst? Marjo Speelgoed heeft het perfecte knutselmateriaal voor iedere gelegenheid. Kijk bijvoorbeeld ook eens bij de materialen voor een knutsel kinderfeestje!

Verras je kindje met een knutsel cadeau. Hieronder lichten we vijf toffe producten van Marjo Speelgoed uit.

Knutselschort

Tip 1: knutsel kinderschort van katoen

Een knutsel kinderfeestje is natuurlijk niet compleet zonder een knutsel kinderschort van Marjo Speelgoed. Laat de kids hun eigen schort versieren met textielverf en/of textielstiften en ga daarna gezellig iets lekkers bakken!

Paraplu

Tip 2: je eigen paraplu versieren

Hoe maak je regenachtige dagen leuker? Met je eigen, gepersonaliseerde paraplu! Laat je kleintje deze witte paraplu versieren met textielstiften of -verf. Zorg dat je het kunstwerk wel goed laat drogen, anders spoelt de mooie tekening zo weg in de regen.

Knutselbloempot

Tip 3: knutselbloempot van kunststof

Fleur de tuin of het balkon op met deze knutselbloempot. Vraag je kindje of hij of zij deze wil versieren met prachtige kleuren, zodat jullie er straks mooie bloemen of planten in kunnen zetten. Wat zal de tuin er mooi uitzien! 

Knutselvaas

Tip 4: knutsel vouwvaas van kunststof

Gaan jullie knutselen voor Vaderdag of Moederdag? Maak een mooie knutsel vouwvaas van stevig kunststof. Versier de vaas met acrylverf of acrylstiften en laat de vaas daarna vollopen met water. Tada!

knutsel schatkistje

Tip 5: knutsel schatkistje van hout

Nóg een leuke bezigheid voor een creatief kinderfeestje: dit leuke knutsel schatkistje van hout versieren! De perfecte plek om sieraden, sleuteltjes of andere kleine voorwerpen veilig in te bewaren.

Verblijd je kindje met vrolijk knutsel speelgoed

Knutsel speelgoed valt altijd goed in de smaak bij kleine creatievelingen. Welk speelgoed je ook kiest, je kindje is er vast en zeker urenlang zoet mee. Maak de koude wintermaanden een stuk gezelliger met een origineel knutsel cadeau. Wij kunnen al niet wachten om de mooie kunstwerken te zien.

Veel knutselplezier!

Geen tips missen van Foodinista? Volg Foodinista op InstagramTwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie