Samen naar de McDonalds Moeder en zoon Foodblog Foodinista

Ik beken: Ook wij gaan naar de McDonalds

Deel deze post

Ik ontken het niet, nee hoor ik geef het gewoon uitgebreid toe en we genieten er ook nog van ook, ook wij gaan af en toe heerlijk naar de McDonalds. En dat doen we alleen voor de kinderen. Nee dat is helemaal niet waar. Na een dagje uit of leuke dingen doen dan staat de McDonalds bij ons echt wel af en toe op het programma. Onlangs moest ik er ook nog om lachen. Mijn vader zei, ook opa en oma gingen mee, ja we eten hier echt voor de kinderen. Een leugentje om bestwil, want we genoten er natuurlijk allemaal van. Maar Florian misschien wel het meest. Eten zonder regels en natuurlijk de favoriet kipnuggets met frietjes en daarna nog twintig keer van de glijbaan en stiekem gaat het om het cadeautje bij het kindermenu. Dat is toch genieten? Er was een tijd dan moest je alles bij de balie bestellen, dan werd je overvallen met het keuzemenu en kon je met de dienbladen zelf teruglopen. Maar tegenwoordig is er veel meer service bij de McDonalds. De kinderen kunnen al spelen. Je kiest rustig alles uit op het scherm en ze komen je bestelling bij je brengen. Nog ontspannen ook na je vakantie of een dagje uit. Maar dit zorgt natuurlijk wel voor vacatures op Schiphol bij McDonalds. Daarbij zie je wel al die vrolijke gezichten die in een hamburger gaan happen.

Ook wij gaan naar de McDonalds Gelukkig Kind Foodblog Foodinista
Ook wij gaan naar de McDonalds Gelukkig Kind Foodblog Foodinista

Maar je bent toch een foodblogger geniet je dan van McDonalds?

Ik denk dat het misschien al wel een beetje duidelijk is geworden. Maar iedereen houdt afentoe van snacken. Daarbij is McDonalds veel relaxter geworden. Ik kan ook zeggen blije kinderen, blije mama. Zelf kan ik afentoe ook wel heel blij worden van zo’n hamburger en een ijsje na. De snacktrek en het idee dat ik thuis niks meer hoef te doen. Als we bijvoorbeeld terug komen van vakantie en nog een lange rit moeten vanaf Schiphol dan is McDonalds toch echt wel een tussenstop, maar ook tijdens schoolvakanties als we leuke dingen doen dan is het een belofte aan de kleuter. Er moet altijd een soort van reden voor zijn. Hij kijk er dan ook heel erg naar uit.

Ook wij gaan naar de McDonalds Gelukkige mama Foodblog Foodinista

Wat eten we dan het liefst?

Als we dan bij McDonalds eten? Een kindermenu met kipnuggets en het Danonetje, maar ja dat is tegenwoordig drinken. Dat vinden we erg jammer en het moet weer terug komen als toetje. Ik kies standaard voor een McChicken menu of als er een special menu is dan kan het wel eens een verrassing zijn.

Meer musthaves en shoptips ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie