Huiskamerdiner in Breda met Air D'nD Hoofdgerecht zoete aardappel ravioli Foodblog Foodinista

Huiskamerdineren in Breda met AirD’nD

Deel deze post

Dineren bij een vreemde thuis. Dat klinkt misschien een beetje vreemd en ongemakkelijk. Stiekem ben je er misschien ook wel nieuwsgierig naar. Want geef eens toe, hoe leuk is het om bij iemand binnen te kijken, om op bijzondere plekjes te komen en er ook nog achter te komen dat de gastheer of gastvrouw heel goed kan komen! Extra aangenaam zo’n avondje uiteten kan ook nog eens budgetvriendelijk uitpakken. Dan heb je mij best wel een beetje overtuigd. Ik werd benaderd door AirD’nD of ik een keer zo’n gezellig avondje uit eten wilde. Voor het thema Bring you own Wine. Officieel mogen de thuis chefs van Air D’nD namelijk wel uitgebreid voor je koken, kookworkshops organiseren of waar je eigenlijk aan denkt. Maar komt het op alcohol neer dan krijgt het huiskamerdiner een echte horecafunctie en dan zijn er een aantal beperkingen. Wij kregen door onze gastvrije chefs bijvoorbeeld als extra wel een heerlijk digestief aangeboden bij de koffie, zoiets kan zeker! Dat was een mooie afsluiting van het huiskamerdineren in Breda. Wij genoten samen met blogger Essielifestyle van een gezellige avond. Je kunt bijvoorbeeld aanschuiven met je eigen groep, maar ook kiezen voor een inschrijfdiner en zo meer levensgenieters uit je eigen regio ontmoeten. Leuk idee denk ik zo! Ik vertel je dan ook hoe onze gehele ervaring was.

Met Air D’nD huiskamerdineren in Breda

Huiskamerdineren in Breda met Wild Pig wijnen Foodblog Foodinista

Voor het huiskamerdiner brachten wij onze eigen wijnen mee. Twee wijnen van ons en en twee wijnen door Esther, deze kregen wij trouwens opgestuurd, niet toevallig dus. Als extra en niet op het menu, starten wij het diner met een pistache spinazie amuse. Superlekker en de smaak is gezet door Tom en Denise.

gastheer en gastvrouw Air D'nD in Breda

De gastheer en gastvrouw van onze Air D’nD avond in Breda. Ik vind het toch ook wel stoer als je je huis een avond open zet voor onbekende om bij je te komen dineren in je huis. Best wel kwetsbaar eigenlijk.

Voorgerecht huiskamerdineren in Breda AirDnD Snijbooncarbonara Foodblog Foodinista

Officieel startten we het diner met een snijbooncarbonara. Een lichte en frisse variant van de zwaardere pasta carbonara. Een goed idee voor een voorgerecht! Een bedje van oesterzwammen, dunne snijbonen, Italiaanse kaas, crunchy spekjes en een prachtig gepocheerd kwarteleitje! Perfect met de Sauvignon van Wild Pig.

Huiskamerdineren in Breda met AirDnd Zoete aardappel ravioli met groene asperges foodblog Foodinista

Ik ben dol op pasta! En als hoofdgerecht kregen we huisgemaakte verse ravioli gevuld met een zoete aardappel pasta. Een verrassende smaak. op een bedje van groene asperges en een dressing van pittige chili olijfolie. Al die smaken; super lekker! Daarbij dronken we de rosé van Wild Pig.

Chocolade loempia's dessert thuisdineren AirDnD in Breda Foodblog Foodinista

Het diner werd afgesloten in de tuin, aangezien het een prachtige zomerse avond was met heerlijke chocolade loempia’s en een bolletje ijs! Echt te lekker. Zo’n avond huiskamerdineren in Breda of op een ander plekje in Nederland bij een Air D’nD thuischef kan ik je zeker  aanraden en wij gaan absoluut nog een keer dineren met vrienden.

Meer foodnieuwtjes en restaurant tips ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

ga(‘create’, ‘UA-43776150-1’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

Geen reactie's

Geef een reactie