Zeg het met een kaartje van Kaartje2go

Hieperdepiep Hoera Philou bijna 4 jaar! – Zeg het met een kaartje van Kaartje2go

Deel deze post

Nog twee weken tellen we af naar een nieuwe mijlpaal. Philou wordt vier jaar! De taart en cupcakes komen in huis, de slingers zijn besteld, de kleine dame heeft een bescheiden wensenlijstje opgesteld en mama moest uitnodigingen maken voor haar verjaardag. Dit deed ik bij Kaartje2go. Eigenlijk ontwerp ik ieder jaar een mooi kaartje bij Kaartje2go dus dit was niks nieuws. Alleen door het C-woord was dit iets minder geworden. Zelf ben ik ook in juni jarig dus soms is het een gecombineerde kaart, maar bijvoorbeeld ook voor het feestje van haar broer Florian. Sowieso vind ik zo’n mooi kaartje een mooie herinnering aan de jaren die toch snel voorbij gaan. Het is een cliché, maar wel waar. Als trouwe ‘klant’ van Kaartje2go vond ik het leuk om deze tip eens te delen, want ik vind het maken van de uitnodiging kaartjes altijd heel erg leuk en de kinderen worden er nog blijer van. Kortom mijn tip. Of je nu veel kaartjes nodig hebt of weinig, het maakt niet uit, want in 4 makkelijke stappen ben je klaar. En bij je eerste bestelling krijg je zelfs één kaartje gratis. Leuk toch? Want heel eerlijk dit jaar vieren we de verjaardag van Philou heel klein. Het is al een jaar met grote veranderingen door het starten op school. Waardoor we op de dag het klein vieren en we in de zomervakanties een 100 feest vieren. Ook daar heb ik een kaartje voor ontworpen, dit kun je ook zelf doen. Kortom een feest zomer met diverse kaartjes! We mogen weer kunnen we wel zeggen! Alleen welke kaartjes heb ik dan ontworpen?

Uitnodigingen ontwerpen voor het feestje

Philou is, zoals veel vier jarigen, dol op unicorns. Bij Kaartje2go denken ze mee met je. Een kant-en-klaar unicorn design staat klaar. Voor Philou haar feestje heb ik dan ook een unicorn kaartje ontworpen. Een aantal dingen moest ik aanpassen, zoals de naam, leeftijd en tekst in het kaartje. Ook de kleuren, want roze is de lievelingskleur, maar met de tools gaat dit heel erg simpel. Het resultaat? Ze is heel blij met haar kaartje en ik dus ook! En ik nog twijfelen tussen de unicorn en de flamingo, want die is ook erg tof! Wie weet volgend jaar. Nog een tip. Je kunt het kaartje digitaal controleren, maar bestel je een grote oplage en heb je tijd genoeg? Bestel dan eerst een proefdruk, deze is gratis. Sowieso wanneer je voor 20:00 uur je kaartjes besteld dan heb je ze de volgende dag in huis dus eigenlijk kun je binnen 48 uur alles geregeld hebben.

Kaartje voor het 100 feestje

Dit heb ik heel anders aangepakt. Je kunt een kant en klaar design kiezen, maar ook zelf je kaart ontwerpen bij Kaartje2go. Er staan collages op de website waar je zelf foto’s kunt aanleveren, maar aangezien wij de uitnodigingen voor diegene die wij op de app kunnen bereiken digitaal hebben uitgenodigd, wilde ik dezelfde uitnodiging aan anderen sturen per kaart. De collage heb ik opgeslagen, de tekst geknipt en geplakt en deze paste zo op de kaart. Makkelijk en service! Ook hier kan je een proefdruk leveren, want bij deze kaart is het wel even spannend of de afdrukkwaliteit van de foto goed is natuurlijk. Anders dan maak ik alsnog een nieuwe collage. Voor deze kaartjes heb ik ook gekozen voor gerecycled papier aangezien we eigenlijk voor paperless wilden kiezen en zo toch nog een beetje aan het milieu wilden denken. Sowieso kiest Kaartje2go altijd voor CO-2 neutraal.

Hieperdepiep Hoera Philou bijna 4 jaar! - Zeg het met een kaartje van Kaartje2go
Hieperdepiep Hoera Philou bijna 4 jaar! - Zeg het met een kaartje van Kaartje2go

Kaartjes die ik eerder al heb ontworpen

Nog een beetje meekijken naar mijn eerdere ontwerpen? Toen Florian vier jaar werd heb ik ook een kaartje ontworpen bij Kaartje2Go. Dit vond ik ook een mooi design voor alle vier de jaren een foto. Schattig toch? Ook voor het kraamfeestje van Philou vond ik het kaartje terug deze combineerden we met mijn verjaardag aangezien ik op 14 juni jarig ben en op 28 juni was bevallen. Het was toen een mooie, maar toch ingewikkelde tijd waardoor ik wel ‘het leven’ echt wilde vieren. Er is zo veel keuze en mooie en leuke kaartjes. Ontwerp jij wel eens een uitnodiging voor een feestje? Of organiseer jij zelf binnenkort een feestje?

Meer happy musthaves en leuke tips van Foodinista? Volg Foodinista op InstagramTwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie