Herfst happy musthaves Marokkaans dienblad foodblog Foodinista

Herfst Happy Musthaves

Deel deze post

Vandaag vertrek ik naar Marokko heerlijk in de herfst nog even van de zon genieten. Daar heb ik al wat weken heerlijk naar uit gekeken. De dagen in Nederland worden korter en het herfstweer is begonnen. Echt moeite heb ik er dan ook niet mee. Wel weet ik nu als we terug komen van vakantie dat de feestdagen snel gaan beginnen, niet een hele vervelende aansluiting natuurlijk. Dat betekent sowieso dat ik het in huis ook altijd weer iets gezelliger ga maken. Het buitenleven komt naar binnen toe, al viel dat deze zomer bij mij wel een beetje tegen. De keren dat we bijvoorbeeld gebarbecued hebben is op één hand te tellen. Jammer, maar waar. Ik ging voor de herfst happy musthaves op zoek naar leuke items voor een huis voor een beetje gezelligheid en knusheid.

Favoriete Herfst Happy Musthaves van Foodinista

Ontbijttafel op bed Herfst Happy Musthaves Foodblog Foodinista

De dagen worden korter en we blijven graag iets langer in bed liggen. Wat extra leuk en fijn is mijn peuter vind dat tegenwoordig ook. Vooral als we in het weekend op bed kunnen ontbijten. Fijn, want papa en mama zijn daar tegenwoordig echt wel eens aan toe. Ik kwam deze, toch wel ouderwetse, ontbijttafeltjes tegen, maar wat zijn de ontbijttafeltjes voor op bed praktisch!

Herfst happy Musthaves bijzettafeltje Foodinista

In de woonkamer kan ik juist nog wel een klein bijzettafeltje gebruiken. Ik heb een stoel staan die eigenlijk nergens bij staat. Een makkelijk fauteuil, maar als je er in zit kun je bijvoorbeeld je glas nergens kwijt. Met de baby en dreumes vond ik dit soort tafeltjes niet zo praktisch,maar nu met de peuter kan het wel.

Herfst happy musthaves Marokkaans dienblad foodblog Foodinista

Verliefd werd ik op dit Marokkaanse dienblad voor kaarsen bij het rondneuzen voor meer gezelligheid in huis. Onze basiskleuren zijn eigenlijk veel bruin, hout en als detail blauw. Ik heb zelfs bruin behang met een reliëf design. Ik weet dat ik nog naar Marokko ga, maar als ik niks vergelijkbaars ga vinden. Dan weet ik het wel.

fonQ.nl
geurkaas zoete vijgen herfst happy musthaves foodblog Foodinista

Kaarsen branden doe ik weer veel meer in de herfst. Heerlijk vind ik het om vooral geurkaarsen te branden en als het huis dan heerlijk geurt naar bijvoorbeeld de geur van zoete vijgen. Deze kaars lijkt wel een zoete taart.

Herfst Happy Musthaves Pauw Poster Foodinista

En aan de muur heb ik foto’s, maar iets meer details mogen wel. Mooi als het met blauw is. Ik kwam deze mooie pauw poster tegen en vond de pauw een echte eyecatcher.

Meer happy musthaves en shoptips ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie