Theepot in rustieke tinten najaars shop tips van Foodblog Foodinista

Happy musthaves met een herfsttintje – shop tips voor het najaar

Deel deze post

De herfst komt eraan en dat merk je overal. Het is in ieder geval duidelijk in de winkels, want de nieuwe collecties zijn beschikbaar. En deze zijn in herfstsfeer en in prachtige herfstkleuren. De keuken en de eettafel worden dan natuurlijk niet vergeten. Bij mij kriebelt het in ieder geval wel na een lange warme zomer om ook weer naar de gezellige dagen van de winter toe te gaan. Al moet ik toegeven dat wij in de herfstvakantie nog even de zon opzoeken, want ik houd wel van warm weer. Maar toch ben ik thuis ook bezig om het huis herfst en winter klaar te maken. Ik ben goed aan het opruimen. Ik kan ook wel zeggen dat het nodig was. Eerst opruimen voor ik eigenlijk mag kijken naar de shop tips voor het najaar, maar het is allemaal zo leuk en straks dan mag het ook wel als cadeautje voor mezelf. Ik zal je vertellen waarom.

Herfst opruim actie

Het is al weer bijna 5 jaar geleden dat we in ons huis in Kaatsheuvel zijn gaan wonen. Voor velen is het herkenbaar. Wanneer je gaat verhuizen dan ruim je heel veel op en dan ga je in een rustig en sereen huis wonen. Door de jaren heen komt dit huis toch weer steeds voller te staan. Daarbij komt het dat er bij mij een zware zwangerschap bij kwam en een periode van ziekte dus ik moet eerlijk toegeven dat opruimen en dergelijke verre weg mijn prioriteit was, ik kon het gewoon niet. Bukken kon ik niet, lang staan kon ik niet. Dus al wilde ik het ik moest het met leden ogen aan zien hoe met regelmaat mijn omgeving mijn huis overnamen. Geen probleem hoor, maar nu ga ik weer even van ons huis ook echt ons huis maken. Dit betekent ook dat het tijd is om veel (onnodige) spullen op te ruimen en weer eens even een kwaliteitscontrole uit te voeren. Eigenlijk wel leuk ook. Ik moet toegeven dat Marie Kondo mij ook wel heeft geïnspireerd, want Netflix kijken, dat kon ik dan weer wel. Het kriebelde om te beginnen. Maar na vijf jaar mag ik natuurlijk na het opruimen ook wel weer eens iets nieuws. Zo wil ik al jaren een nieuw servies. Ja echt ons dagelijkse servies, nee niet het servies wat ik fotografeer, is al meer dan 10 jaar oud en zo zijn er wel meer dingetjes. Dus ik ben ook gaan rondkijken naar Herfst Happy Musthaves en leuke shop tips voor het najaar die zeker mijn huis in mogen komen wanneer ik mij straks ga belonen, wanneer ik alles heb uitgezocht en anderen heb blij gemaakt met mijn ook nog zeer bruikbare spullen.

Shop tips voor het najaar van Foodblog Foodinista

Jeans set ovenwanten, pannenlappen en schorten

Ovenwant Jeansstof budgetprijs Shop tips najaar van Foodblog Foodinista

Echte eyecatchers en natuurlijk heel praktisch in de keuken zijn deze ovenawanten in jeans design. En zal het je verbazen als ik zou zeggen dat ik ze heb gespot bij de Zeeman? Dan kun je natuurlijk ook wel raden dat er een aantrekkelijk prijs aan de jeans ovenwanten hangt. De ovenwanten in spijkerdesign shop je hier en de collectie is ook nog uitgebreid met een mooi schort en pannenlappen. Kijk maar hier verder.

Houten slabestek set

Houten slabestekstek shop tips voor het najaar van Foodblog Foodinista

Natuurlijk kunnen we ook in de herfst en winter nog een heerlijke salade eten. Op de foodblog kun je diverse recepten vinden voor herfstsalades. Maar is het niet mooi om deze salades dan ook mooi in herfstsfeert op te scheppen met deze houten salade bestekset van acaciahout? Een echte musthaves voor in de keuken die je hier kunt vinden.

Flesvaas in herfstkleuren

Flesvaas in herfstkleuren herfst shop tips van Foodblog Foodinista

Servies, bestek en praktische spullen in de keuken je hebt ze allemaal nodig. Maar natuurlijk mogen de sfeermakers op tafel ook niet ontbreken. Wat dacht je van deze mooie vaas in herfstkleuren? Een eyecatcher voor op de eettafel die je hier kunt vinden.

Warme theepot in rustieke tinten

Theepot in rustieke tinten najaars shop tips van Foodblog Foodinista

Tijdens de meer donkere dagen breekt ook de tijd van gezelligheid weer aan. Zelf ga ik ook altijd weer meer thee drinken. Ook omdat ik weer koud krijg. Een automatische reactie. Ik ben hard toe aan een nieuwe theepot en ik vond deze mooie rustieke theepotten voor een klein prijsje. Zelf vond ik deze kleuren heel mooi, maar je kunt de rustieke theepotten hier vinden in diverse tinten en kleuren. Ook een leuk cadeau idee denk ik?

Stijlvol basis servies

Stijlvol wit basis servies van Royal Doulton Shop tips van Foodblog Foodinista

Wij hebben al weer tien jaar hetzelfde basis servies, ja voor mijn blog gebruik ik een totaal ander servies en van deze vrolijke borden eten wij ook regelmatig, maar ons basis witte servies is hard aan vervanging toe. Ik kwam dit basis servies tegen van Royal Doulton en Gordon Ramsay en nu wil ik het hebben! Zo mooi, simpel en toch me een klein detail erin. Het leuke is dat het servies er ook nog in een aantal kleurtjes is dus dat je er leuk mee kunt spelen. Van grijs, lichtgroen, blauw en rose. Leuk he? Ook zo enthousiast? Kijk dan hier verder? Want de prijs zal je ook nog verbazen!

Goud servies met gouden borden

Gouden borden najaar shop tips van Foodblog Foodinista

Ik pak ook graag uit met een uitgebreid diner, vooral in de herfst en winter. Al is met twee kleine kinderen wel met minder regelmaat geworden en gewoon moeilijker in te plannen. Maar als we dat dan doen dan doen we het goed. Een leuk servies hoort daar bij. Toen kwam ik deze gouden borden tegen! En nu wil ik ze hebben. Kortom met het nieuwe witte basis servies, de gouden borden en een aantal houten planken serveer planken je hier kunt vinden zijn we klaar voor de herfst en winter en dan ga ik natuurlijk ook nog even verder met opruimen, want de beloning komt pas na het harde werk.

Meer musthaves en shoptips ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie