Happy Musthaves Mei Barbecue sausjes plateau shoptips foodblog Foodinista

Happy Musthaves Mei

Deel deze post

Heb jij de lente al gevierd met een middagje barbecueën? Wij twijfelen steeds en dan gaat het bij ons toch niet door. Maar het gaat er zeker weten binnenkort van komen, al zijn er al wel en aantal mooie dagen geweest. Ieder jaar investeren we ook weer in een aantal leuke musthaves, waarmee we het barbecueën steeds leuker maken. Ook dit jaar heb ik er al een aantal gezien waarmee het steeds leuker gaat worden of makkelijker. Deze deel ik mee je in een nieuwe maand met Happy musthaves en dan ook in deze Happy Musthaves Mei. Ook ben ik natuurlijk weer rond gaan shoppen voor leuke lente en zomermode. En wat word ik vrolijk van bloemen, gelukkig zijn bloemen ook helemaal on trend en mogen bloemen overal op dus tassen zijn aan de beurt voor een vrolijke lente en zomer en mag de kledingkast weer worden aangevuld.

Happy Musthaves Mei Barbecueseizoen, lentemode en bloementassen

Sidekicktafel voor de Weber barbecue musthave shoptip foodblog Foodinista

Toen we zijn verhuisd en van een appartement met balkon naar een echt huis met tuin gingen was één van onze eerste aankopen ook onze Weber Barbecue. Nog steeds superblij mee, maar wat een beetje onhandig is; altijd plaatsen we alle gerechtjes, spatels en alles daarbij op de eettafel. Het is een luxeprobleem, maar blijkbaar herkenbaar. Weber heeft nu de Weber sidekicktafel ontwikkeld. Top idee! Op het hebben lijstje en een echte musthave naar mijn idee. Ook een leuk vaderdagcadeautje wellicht, maar bij mij een Happy Musthave Mei.

Happy Musthaves Mei Barbecue sausjes plateau shoptips foodblog Foodinista

Iets anders wat ook altijd opvalt. Wanneer we binnen aan tafel eten, dan dekken we altijd keurig de tafel in, maar tijdens het barbecueën gaan de flessen met sausjes op tafel, kruidenboter in losse bakjes en alles doorgeven aan elkaar. Dan is een sausjesplateau, waar je ook een salade in het midden op kunt zetten veel mooier? Het plateau draait rond en is nog overzichtelijker ook. Natuurlijk voor dinertjes in huis is de schaal ook heel leuk of voor borrel en snack momentjes. Bijvoorbeeld bij een Mexicaanse snackmaaltijd? Met dipjes en groente schaaltjes. Ja een echte musthave!

Bloemenclutch Happy musthaves mei shoptips en favoriete van Foodinista

Bij de lenten passen ook echte lente musthaves als het om tassen gaat. Wat dacht je van een vrolijke clutch vol met bloemen? Daar maak je iedere outfit vrolijk mee.

Bloemen shopper Happy musthaves mei shoptips blogger Foodinista

Of liever een grotere tas? Dan een shopper vol met vrolijke bloemen of meer mee te kunnen nemen en eventueel ook een aantal boodschappen.

Stippen jumpsuit zalmroze met blauwe stippen Happy musthaves mei shoptips foodinista

En natuurlijk een perfecte zomer outfit! Deze lente mag ik op persreis naar Griekenland en ga ik op vakantie naar Italië dus ik mag al een beetje denken aan zomerkleding. Hopelijk hele aangename temperaturen dus een zomerse outfit hoort erbij. Ik vind jumpsuits altijd ideaal om in te pakken en ook nog gekleed en sportief te gelijk. Van deze jumpsuit met vrolijke stippen word ik helemaal vrolijk.

Welke happy musthave is jouw favoriet van de Happy Musthaves Mei?

Meer happy musthaves en favorieten ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: