Gouden dienblad voor kaarsen Foodinsta happy Musthaves

Happy Musthaves Lang nazomeren shoptips

Deel deze post

Het einde van de zomer komt er helaas aan, maar laten we er dan het beste van maken en die laatste zon uurtjes pakken. Nog even genieten in de tuin. Naar buiten gaan of juist de zomerse frisse kleuren naar binnen halen. Daar ben ik voor rond gaan kijken in de deze nieuwe Happy Musthaves Lang nazomeren. Hoe halen we er tenslotte het allerbeste uit en pakken we nog even die Vitamine D mee en voorkomen we dat dipje na de zomer. De dagen worden helaas ook weer korter dus koffiedrinken helpt, even bij een vuurkorf zitten om het buiten warm te hebben en meer tips van leuk shopitems die je om de zomer langer te laten duren in huis kunt halen.

Lang nazomeren shoptips in de Happy Musthaves

Nieuwe nespresso koffiezetapparaten happy Musthaves Foodblog Foodinista

De kortere en frissere dagen voel ik zo snel. Sowieso moet ik ‘s ochtends altijd eerst koffie en het liefst een cappuccino of latte macchiato lekker met warme melk. Helaas is mijn nespresso machine het een beetje aan het begeven. Niet zo gek hij heeft zich bewezen in de afgelopen jaren, maar een nieuwe is dan zeker nodig! Ik ging op zoek en zag dat de machines compleet gerestyled zijn en echt prachtig zijn geworden. Een absolute happy musthave en op het wensenlijstje!

Foodblog Foodinista Happy Musthaves Blauwe stijlvolle koffiemokken van Urban Nature

En de koffie wordt niet gedronken zonder mooie koffiemokken. Deze blauwe koffiemokken van Urban Nature zijn toch wel echte eyecatchers en musthaves? De koffiemokken zijn er in het blauw, roze en wit.

Gouden dienblad voor kaarsen Foodinsta happy Musthaves

Met kortere dagen kunnen we ook weer eerder gezellige kaarsjes afsteken. Dat is wel weer heel gezellig. Hoe doe je dat mooier dan op dit prachtige gouden emaille dienblad?

Happy Musthaves Foodinista zomerse deurmat foodblog Foodinista

Binnen, in de woonkamer, hadden wij nog steeds geen deurmat liggen. Dat kwam door onze nu peuter. Ik vond zo’n kleintje, rollen, kruipen, spelen op zo’n harde mat maar niks. Maar nu drie jaar verder gebeurt dat gewoon niet meer. Tijd voor een deurmat binnen. Fris en schoon en met openslaande deuren wel heel fijn nu de blaadjes van de bomen komen. Van deze deurmat word ik ook nog vrolijk.

Meer happy musthaves en shoptips ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie