Happy Musthaves Januari Uitsteekvormenset Jamie Oliver afgesprijsd happy Musthaves foodblog Foodinista

Happy Musthaves Januari 10x keukenartikelen in de sale

Deel deze post

Heb je tijdens de kerst en Sinterklaas ook al alles gekregen wat je eigenlijk wenste of heb je stiekem nog een aantal wensen? Misschien ben je wel zo druk geweest in de keuken met alle kerstrecepten dat je wel een aantal nieuwe artikelen in de keuken wenst? Dat kan ik mij best wel voorstellen. Ik ben het met je eens, januari kan een echte budgetmaand zijn. Daarentegen is januari ook de maand van de sale en uitverkoop. Niet alleen voor fashion, maar ook de keukenartikelen. Ja deze happy musthaves januari staat helemaal vol met musthave keukenartikelen die flink zijn afgeprijsd en die je echt heel graag wilt hebben!

Happy Musthaves Januari Keukenartikelen in de sale

Aspergepan afgeprijsd Januari Happy Musthaves foodblog Foodinista

Nu denk je er misschien nog helemaal niet aan, asperges, maar het aspergeseizoen komt er gelukkig van zelf weer aan! En dan is een aspergepan perfect. Deze aspergepan is prachtig en wel 50% afgeprijsd! Hebben en een koopje.

Shoppen met korten hartvormige springvorm januari happy Musthaves foodblog Foodinista

Valentijnsdag komt er aan! Het minste wat je kunt doen is een heerlijke taart bakken. Dat is natuurlijk sowieso leuk! Een voordeel, want deze hartvormige springvorm is 50% afgeprijsd.

Joseph Joseph Mini snijplanken afgeprijsd Foodblog Foodinista

Een klein aanrecht of staat je aanrecht eigenlijk al vol en nemen snijplanken veel ruimte in of zijn ze lastig in de vaatwasmachine? Dan vind ik de mini snijplanken van Joseph Joseph echt een uitvinding. Wij zijn er erg blij mee. Mooi, goede kwaliteit en inderdaad klein voor de makkelijke bereidingen. Natuurlijk te shoppen met korting.

Shoppen met korting Pip onderbord Januari Happy musthaves foodblog Foodinista

Extra servies nodig? Of gewoon erg leuk om te shoppen? Dan zijn de onderborden van PIP een echt musthave voor een prachtige tafel aankleding en natuurlijk met korting.

Royal Leerdam wijnglazen en champagneglazen met korting shoptip foodblog Foodinista

Zijn er de afgelopen weken wijnglazen of champagneglazen en gesneuveld of heb je ontdekt dat het toch echt tijd is voor nieuwe wijnglazen. Zorg er voor dat alles in één keer bij elkaar past. Een prachtige wijn glazen set van Royal Leerdam shop je in de sale voor een mooie prijs. In totaal 18 glazen voor witte wijn, rode wijn en natuurlijk champagne.

Uitsteekvormenset Jamie Oliver afgesprijsd happy Musthaves foodblog Foodinista

Zag je ze ook voorbij komen alle mooie desserts en voorgerechten in perfecte rondjes? Een goed voornemen in 2017 ga jij ze ook maken met de uitsteekvormenset van Jamie Oliver die in de sale is.

Tefal koekenpan afgeprijsd Januari Happy Musthaves foodblog Foodinista

Wie heeft er geen in de keuken? Een Tefal Koekenpan! Nog niet? Dan is dit de tijd om er één te bestellen. Ik kan niet zonder en tot dusver mijn favoriete koekenpan om te hebben, waarom nu? Gewoon omdat de koekenpan nu in de sale is.

Villeroy Boch servies in de sale Januari Happy Musthaves foodblog Foodinista

Evengoed als de wijnglazen. Is er servies gesneuveld of is het toch tijd om het basis servies te vervangen? Dan is dit basis servies van Villeroy en Boch gewoon een hele goede reden! Ik geef je direct de prijs: 70 Euro! Ja dat is een reden voor een nieuw sprankelend servies.

Waterfles met fruit infuser shoppen met korting foodblog Foodinista

Ben je het jaar met goede voornemens, zoals meer water drinken, gezonder eten en misschien wel afvallen? Dan is drinken uit een waterfles met fruit infuser erg lekker en fijn. Extra leuk, wanneer je deze met korting kunt shoppen!

Welke happy musthave is jouw favoriet van de Januari happy Musthaves?

Meer happy musthaves en favorieten ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

1Reactie
  • Charlotte
    Geplaatst op 19:11h, 05 januari

    Die uitsteekvormpjes zijn leuk!

Geef een reactie