Shoptips voor buiten plezierig tafeleneten Ontbreekbaar servies tips van Foodblog Foodinista

Happy Musthaves Buiten plezierig tafelen

Deel deze post

Ja het is weer zomer en we hebben stralend weer we kunnen met regelmaat wel zeggen dat het gewoon bloedheet is. Toch willen we graag buiten lunchen, borrelen, picknicken of lange avonden dineren of barbecueën. Want nu we van de zomer kunnen genieten willen we het ook! Maar hoe maken het zo aangenaam mogelijk? Nou daar ga ik je bij helpen. Ik heb vijf tips voor je voor buiten plezierig tafelen. Deze happy musthaves en shoptips gaan je ongetwijfeld helpen om deze zomer langer te genieten van de zon en sowieso van prettige avonden buiten. Hier komen ze de Happy Musthaves voor genieten van lekkere maaltijden in het zonnetje en de buitenlucht.

Vijf shoptips voor Buiten plezierig tafelen

Afkoelen onder een parasol

We kunnen deze zomer niet zonder, want met temperaturen over de dertig graden kun je niet heel de dag in de zon zitten. Deze parasols van Madison zijn dan ook welkom! Zo kun je veel langer buiten zitten en genieten van zomerse dagen. Heerlijk lunchen of genieten van je avond maaltijd in de tuin.

Kleurrijke plaid

Kleurrijke plaid

Van de zon naar frissere en gezellige avonden. Gezellige avonden kunnen soms laat worden, erg laat. Dan is het heerlijk om tot laat buiten te blijven zitten. Je kunt een jasje aantrekken, maar en plaid bij de hand hebben is ook altijd verwarmend. Wat dacht je dan bijvoorbeeld van deze kleurrijke plaid? Niet alleen verwarmend, maar het vrolijkt ook je loungeset nog eens op. En als het winter wordt? Dan weet je ongetwijfeld ook nog wel een plekje in huis.

Warmte met een buitenkleed

Buiten vloerkleed voor in de tuin

Is je tuin echt een verlengde van je tuin of heb je in de tuin in een echte gezellige buiten woonkamer gecreëerd? Dan mag een buiten vloerkleed niet ontbreken. Dit buiten vloerkleed kan goed tegen water en is speciaal ontworpen om in de tuin of badkamer extra sfeer aan te brengen.

Lunchbox met snijplank

Lunchbox met snijplank

Lekker lunchen tijdens je lunchpauze op het werk of school. Maar geen standaard boterham en geen tijd te verliezen? Of gaan picknicken en niet alles kant en klaar meenemen? Dan is deze lunchbox met snijplank echt ideaal! Je kunt dankzij de snijplank nog gemakkelijk een koud gerechtje bereiden of iets door de midden snijden voor je lekker gaat eten.

Onbreekbaar buitenservies

Onbreekbaar buitenservies van melamine

Eerlijk gezegd ik vind het altijd nogal wat; buiten eten. Vooral wanneer we gewoon koken. De schalen en borden moeten eerst door de woonkamer heen, voordat alles in de tuin is. Dan gaan we buiten eten met kleine kinderen. Dan denk ik er vervolgens aan dat mijn normale servies niet echt geschikt is voor buiten eten. Natuurlijk wel als alles volgens plan gaat. Alleen met kleine kinderen gaat het nooit volgens plan. Kortom een porseleinen servies is niet geschikt voor dineren in de tuin met een servies. Een porseleinen servies is ook nog zwaar. De uitvinding is het melamine servies voor volwassenen. Een melamine servies is zomers, heeft mooie designs, is onbreekbaar en lichtgewicht. Kijk daarom eens naar dit servies en je wilt niet meer anders voor buiten plezierig tafelen.

Meer musthaves en shoptips ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie