Gezondigen poké powl bij SNCKBR in Eindhoven foodblog Foodinista restaurant review

Gezondigen bij SNCKBR in Eindhoven

Deel deze post

Eerlijk is eerlijk ik word altijd een beetje vrolijk als restaurantconcepten die het in Amsterdam super goed doen niet vergeten dat Brabant ook een heel super interessante omgeving is de deuren te openen voor hun concept! En ja! Dat dacht het healthy snacken concept SNCKBR uit Amsterdam ook. Nou ja de heren achter SNCKBR kwamen tot dat geniale idee. Waarom geen locatie vestigen in het zuiden van het land en de deuren openen in Eindhoven. Een goed idee! Ik moet toegeven dat ik SNCKBR wel kende, maar dat er zo veel concepten openen dat ik nog geen stap had binnen gezet bij SNCKBR in Amsterdam. Drie redenen; Amsterdam, al kom ik er vaak en graag, maar toch. De diverse concepten die openen en dus mijn lange lijstje. En een beetje tijdgebrek, vooral toen ik wist dat SNCKBR naar Eindhoven zou komen. Win, win, win! Want ik vind het een tof concept. Gezondigen bij SNCKBR leek mij namelijk een feestje. Een favoriet snackrecept bestellen, maar dan een gezonde versie voorgeschoteld krijgen, dan gaan toch en gelukkig je schuld gevoelens direct weer weg. Daar zorgen ze ook wel voor, want allee calorieën staan keurig op de menukaart, zodat je je keuze wel extra afweegt. Na alle kleurrijke foto’s en plaatjes gezien te hebben van SNCKBR in Amsterdam ging ik met een vriendin proeven bij SNCKBR in Eindhoven en dat was zo.

Homemade Ice Tea bij SNCKBR in Eindhoven Foodblog Foodinista

SNCKBR in Eindhoven opent de deuren

Eigenlijk ging ik direct nadat SNCKBR de deur had geopend proeven bij SNCKBR. Ik was nieuwsgierig! En een vriendin van mij was net begonnen met had zwangerschapsverlof dus een goede reden om haar mee uit lunchen te nemen. Mooi weer en tijd om naar Eindhoven te gaan. Ik woon in Brabant, maar moest toch nog een stukje rijden. Eigenlijk kwam ik een aantal jaar terug veel in Eindhoven en dat was meer voor het O, carnaval en af en toe een diner en dat was voor mij de associatie. Wel vind ik SNCKBR op zijn plek in Eindhoven, een gezonde afwisseling, iets waar we aan toe zijn en van mag SNCKBR Brabant gaan overvallen. Het leuke, naast de deuren te openen voor ontbijt, lunch en diner kun je in het weekend ook naar de cocktailkelder in SNCKBR stijl dat biedt potentie en is zeker iets anders dan het Stratumseind.

PUR YA
Kipshoarma gezondigen bij SNCKBR in Eindhoven Foodblog Foodinista

Lunchen bij SNCKBR in Eindhoven

Op dinsdagmiddag gingen wij voor een lunch. Alle dagen keek ik uit naar de heerlijke pancakes van SNCKBR met natuurlijk het gezondigen concept voorop. Dat voelde goed. Shock! Ze staan niet op het menu bij SNCKBR in Eindhoven, maar dat was twee maanden terug. Ondertussen zijn ze toegevoegd. Ik moet dus terug! Dit was helaas hetzelfde met de smoothies. Wij kozen voor de frisse green tea homemade ice tea. Een aanrader! Twee keer besteld aangezien het dertig graden was die dag.  Geen pancakes die dag dus wij keken verder op het menu en gingen voor een uitgebreide Poké Bowl met al je guilty pleasure favorieten en de SNCKBR Shoarma. Twee keer en gezonde variant voor het ultieme snacken! De Poké Bowl was zo veel dat ik het geeneens op kreeg, een aanrader dus en de shorama werd leuk geserveerd in een mandje. Beiden natuurlijk met veel groente. Wat maakt bijvoorbeeld de poké bowl gezonder? Tja, geen rijst, maar bloemkoolrijst. Slim! Nog een keer naar SNCKBR als ik in Eindhoven ben? JA! Voor een smoothie, gezondigen milkshake en Pancake!

Poké Bowl en Kipshoarma gezondigen bij SNCKBR in Eindhoven Foodblog Foodinista

Ook gezondigen bij SNCKBR in Eindhoven

Dan loop je voor SNCKBR een klein stukje het centrum uit en ga je naar de Willemstraat 1D voor ontbijt, lunch en/of diner is SNCKBAR geopend van zondag t/m donderdag van 10:00 t/m 23:00 uur en op vrijdag en zaterdag tot 02:00 uur voor de cocktails natuurlijk!

Meer foodnieuwtjes en restauranttips ontvangen van Foodblog Foodinista? Volg Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie