Oliebollen van Uljé

Foodinista Foodblog Jaaroverzicht 2014

Deel deze post

Wat een jaar was het! Tijd voor het Foodinista Foodblog jaaroverzicht om het jaar 2014 helemaal af te sluiten! Een aantal highlights, want wat een jaar was het als ik alles er in moet plaatsen dan ben ik een jaar druk! Eén en al gezelligheid, verrassingen, nieuwbakken moederschap, familieleven, lekker eten, mama misselijkheid, geen wijn, weer wel wijn, alles weer over nieuw proeven, eten niet mogen, excuses vinden om er extra van te mogen eten en met mijn hele grote zwangere buik en met zijn tweetjes op stap. Oudjaarsdag de dag om terug te kijken en met veel plezier een mooi jaar af te sluiten.

Foodblog jaaroverzicht Januari

Nieuwjaarsontbijt met oliebollen en champagne

Op 1 januari 2014 dronk ik mijn laatste glas champagne en alcohol op voor een lange tijd in 2014, want ik wist het zeker op 1 januari in de avond, na toch nog wat twijfel. Ik ben in verwachting!

Foodblog jaaroverizicht

Iedereen nog even voor de gek houden bij mijn favoriete stek in Haarlem De Jopenkerk van de Jopen brouwerij met Jopenbiertjes en voor mij mijn favoriete alcohol vrij wit biertje tijdens mijn negen maanden zwangerschap en de garnalenkroketjes nomnomnom.

Foodblog jaaroverzicht Februari

Taart van mijn tante Amsterdam

Taart en zoetigheid werden al een echt ding in Februari. Terwijl ik van kaas, mint en sterke kruiden echt even weg moest blijven. Dus een beetje verwennerij mocht wel. Op naar deTaart van mijn Tante in Amsterdam. Zo gezellig en natuurlijk smullen!

Foodblog jaaroverzicht Maart

het heden in den haag

In maart ging ik onder andere voor een high tea naar Den Haag. Om één van mijn vriendinnetjes te vertellen dat Eric en ik ons eerste kindje verwachten. Heel spannend allemaal! Ook maakte ik eigenlijk voor het eerste kennis met de hele gezellige horeca in het Haags Hofkwartier, waarover in 2015 nog veel meer!

Foodblog Jaaroverzicht April

Salt and Tasty fishfood Rotterdam

In April ging ik met al groeiende buik met gastblogger Annemiek in Azië, Australie en Nieuw Zeeland naar de opening van Salt and Tasty in Rotterdam dat was echt genieten! Jammer dat ik niet alles mocht, maar top service en ik had een hele goede proever. Van Annemiek gaan jullie in 2015 heel veel zien en beleven!

Foodblog Jaaroverzicht Mei

Pizza met asperges en zalm
Pizza Taste of Amsterdam
Cheesecake Taste of Amsterdam
Salted Caramel Cheesecake Sweet street Pastries
Surf en Turf Taste of Amsterdam
Surf en Turf van Daalder Amsterdam
Salmon sushi Harbour Club Amsterdam

Het Food Evenement van Amsterdam is weer neergestreken in Amsterdam. Taste Amsterdam en ik was er bij geen wijn, maar des te meer reden om iets meer te mogen eten en snoepen. Lees alles in Taste Amsterdam Deel1 en Deel2. Ja twee dagen die redenen om iets meer te mogen.

April en mei waren voor mei persoonlijk erg drukke en ook verdrietige maanden ondanks de blijdschap van de zwangerschap kreeg mijn moeder een zware hartaanval, werd er suikerziekte type 1 ontdekt en blijkt alles erfelijk. Naar aanleiding van de hartaanval is de aortaklep vervangen wat een zware operatie is en zijn de laatste maanden van mijn zwangerschap ondanks het genieten een emotionele achtbaan geweest.

Foodblog jaaroverzicht Juni

Omundo Wageningen

In In juni ben ik jarig! De laatste verjaardag met zijn tweetjes en dit hebben we gevierd met echt een heerlijk en uitgebreid 9-gangen diner, overnachting en ontbijt bij 4 sterrenhotel en 1 ster restaurant Omundo in Wageningen. Wat een feest en een verjaardag om nooit meer te vergeten. Niks meer dan goede woorden voor Omundo.

Foodblog Jaaroverzicht Juli

Varen met bloggers on board

In juli was het ship ahoy! Varen met de bloggers on board! Super gezellig met de andere foodbloggers varen in de sloep van Miss Publicity en WePR varen in Rotterdam met 30 graden dat was even wat verkoeling. Aan boord was de service top. Lekkere soepjes van kromkrommer taart en hapjes van Westerkaatje en voor de andere bloggers drankjes van o.a. Amarula en New York vodka. Afkoelen deden we met veel Evian en Celestial Seosonings Tea.

Foodblog Jaaroverzicht Augustus

Bistro Noord Amsterdam
Bistro Noord Amsterdam

In augustus een heerlijk zomers etentje bij Bistro Noord in Amsterdam. Genieten!

Foodblog jaaroverzicht
foto 2
foto 4
foto 5

En veel bezoekjes aan het strand in Zandvoort en Bloemendaal bij mijn favorieten Ubuntu Beach voor de heerlijke lunch, zoals Pulled Pork en Bruxelles aan Zee voor de goede strandmaaltijden in de avonduren.

Foodblog Jaaroverzicht September

Jaaroverzicht Foodinista Foodblog
Gezinnetje

Daar ben ik in September is Florian geboren! Ons gezinnetje is geboren en toch echt even zwangerschapsverlof. Een lang verwacht wijntje valt trouwens erg zwaar en stiekem nog steeds haha.

Foodblog Jaaroverzicht Oktober

East 57-Web-Vleesplank
East57 Amsterdam oktober restaurant lekker eten

In oktober weer mijn eerste food etentje in Amsterdam proeven en wijnen bij East57 en wat een tip!

Foodblog Jaaroverzicht November

Foodinista Café Goos
Café Goos Amsterdam

In november de eerste biertjes van het jaar 2014! En genieten bij Café Goos. Een heel kindvriendelijk eetcafé met de lekkerste biertjes van Amsterdam.

Foodblog Jaaroverzicht December

De kerstmaaltijden hebben we gehad en op naar een nieuw jaar met oliebollen en appelbeignets van meesterbakker Uljé.

Oliebollen van Uljé

Op naar 2015! Met veel nieuwe foodblogs en goede foodblog voornemens.

Like Foodblog Foodinista.

Volg Foodinista op Instagram, Twitter en Pinterest.

Geen reactie's

Geef een reactie