FBC

Foodinista gaat naar FBC 14 in Londen

Deel deze post

Ik ga naar FBC 14 in Londen en heb er zin in! Als nieuwe deelnemer is er een leuk item geschreven over het Nederlandse foodblog Foodinista door FBC ook wel Food Blogger Connect. Foodblog Foodinista in the Picture. Voor iedere Foodblogger vind ik het echt een tip. Het event trekt ieder jaar veel Foodbloggers uit de hele wereld aan leuk dus om tips en tricks met elkaar te delen en daarbij is het ook heel gezellig.

Foodblogger Connect ook wel FBC

Wat is Foodblogger Connect? Tijdens Foodblogger Connect draait het om eten, lekker eten en het schrijven hierover op het internet in eerste instantie. Maar een blogger en wanneer je veel blogs leest weet je ondertussen dat er wel meer werk voor gedaan moet worden. Er wordt ook veel aandacht besteedt aan fotografietrainingen, leuke opdrachten binnenhalen, creatief blijven op je blog en leuk blijven voor jouw de lezer. Naast dat er aandacht wordt besteed aan de Foodblogger wordt FBC steeds groter en is het ook zeker interessant voor de mamabloggers, reisbloggers en andere creatieve bloggers. Mocht je als man denken de enige te zijn op een evenement als deze zeker niet! Het aantal deelnemende mannen wordt ook steeds groter.

Op zoek naar leuke tips in Londen? Lees dan hier verder op de blog.

FBC 2015

Heb jij in 2015 ook zin om je meer te verdiepen in het bloggen? Dan is FBC heel interessant ook voor de beginnende blogger. Vanaf november heeft FBC altijd mooie acties om je in te schrijven voor het nieuwe event. Het is maar een tip.

Foodblogger Connect 2014
Foodblogger Connect 2014

Volg Foodinista op Instagram, Twitter en Pinterest.

Geen reactie's

Geef een reactie